Eerste Eyeline Magazine van 2023 komt eraan

Nieuw jaar! Tijd voor #teameyeline om een nieuwe cover te ontwerpen en de lay-out op te frissen. Uiteraard blijft het magazine herkenbaar, maar ‘in een nieuw jasje’ met op de cover de Pantone Color of the Year: VIVA MAGENTA. Wij vroegen om beeldmateriaal in te sturen van monturen met deze prachtige kleur, veel dank voor alle reacties!

 

In de nieuwste Eyeline onder andere een Droge Ogen Special. Oogarts Jelle Vehof vindt dat de droge ogen-zorg in Nederland beter moet. Volgens hem past het onderzoeken en behandelen van droge ogen uitstekend bij de optometrist. Jacqueline Luijten is zo’n voorbeeld: Pak het droge ogen-probleem goed aan en je maakt het verschil in ‘quality of life’, is haar advies.

Verder in deze Eyeline: highlights Opti 2023 en de megatrend Tech Craft die we samen met onze vrienden van TEF Magazine vorm gaven. Ook veel ondernemers aan het woord, dito productintroducties en deel 1 van een interessant artikel over 50 jaar zachte contactlenzen. Kortom, genoeg te lezen dus in onze eerste Eyeline Magazine van 2023, die aanstaande dinsdag 31 januari bij u in de brievenbus ligt. Maar eigenlijk is de online Eye@line écht de eerste, deze week nog in uw mailbox met alle info over Bold Optical Fair dit weekend. Graag tot ziens daar!

 

Op de hoogte blijven van het laatste Eyeline-nieuws?

Volg ons op Facebook of Instagram.