Eschenbach nodigt u uit voor eindejaarsprimeur!

Maandag 27 november is Eschenbach voor het eerst aanwezig bij A Day & Night at the Club, in de Harbour Club in Amsterdam Oost. Jeroen Timmer van Eschenbach nodigt alle klanten van harte uit om hier gezamenlijk 2023 af te sluiten en te toosten op een succesvol 2024!

“We laten deze dag natuurlijk graag de nieuwe (zonne)brillen collecties van onder meer Titanflex, Marc O’Polo en Superdry zien, maar vertellen onze opticiens ook over onze marketingplannen voor komend jaar”, blikt Jeroen vooruit. “We gaan, samen met onze goede klanten, (nog) meer investeren in de doorverkoop van onze collecties. Dat gaan we doen met originele acties en sterke online campagnes die direct naar onze verkoopadressen verwijzen. Ik zou zeggen: kom de 27ste gewoon even luisteren. Er is die dag heel veel te doen en te beleven in de schitterend ingerichte Harbour Club, die dan al helemaal in Kerstsfeer is, en ik kan de opticiens verzekeren dat ze met een tas vol inspiratie naar huis gaan”.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze bijzondere dag door een mail te sturen naar [email protected]. Wie graag deelneemt aan het afsluitende diner. kan dat in de mail aangeven.

 

BEELD BRON: Oleksandr P., Pexels.

Tags: