Etnia Barcelona en FC Barcelona lanceren nieuwe capsulecollectie

FC Barcelona en Etnia Barcelona dagen opnieuw de spelregels uit met een nieuwe capsulecollectie die kunst en sport samenbrengt. Opnieuw staat Barcelona centraal in de samenwerking tussen FC Barcelona en Etnia Barcelona. Beide merken benadrukken de culturele en artistieke traditie van de stad en natuurlijk de passie voor het voetbalteam. Kunst en sport komen samen in deze samenwerking om het gevoel van verbondenheid met een stad en gedeelde waarden te vieren.

 

De campagne herinterpreteert de illustratievorm om de epische aard van sport als artistieke expressie vast te leggen, die naast het weerspiegelen van de passie voor een van ’s werelds beste clubs, ook de essentie van deze collectie belichaamt. Deze tweede helft van de wedstrijd tussen FC Barcelona en Etnia Barcelona bestaat uit twee productlanceringen.

 

 

EINDHOVEN

Deze zonnebril voegt zich bij de ‘Colors of our history’-collectie. Het is een zonnebril in vrouwelijke stijl die de empowerment van vrouwen waardeert en hun rol in de wereld van sport benadrukt. De zonnebril is geïnspireerd op de outfit gedragen door het vrouwenteam van FC Barcelona toen ze de finale van de Women’s Champions League 2023 wonnen, gehouden in de stad Eindhoven.

 

 

1899 PREMIUM GOLD 24K

Een heruitgave van het vorige model ‘1899 Gold’, nu in de premiumversie. Een exclusief limited edition zonnebrilontwerp als eerbetoon aan het oprichtingsjaar van de club, waarbij de anatomie van het Barça-embleem wordt gerecreëerd en ermee wordt gespeeld door het in te bedden in 24-karaats goud. Onder de talrijke details van dit verzamelobject zijn het schild en de bal in reliëf, bedekt met 24-karaats goud op de poot; de uiteinden van de poot zijn afgewerkt in de vorm van het schild, en het schild is gegraveerd met laser aan de binnenkant van beide pootjes, enz.

 

Beide zonnebrillen zijn voorzien van HD-gepolariseerde minerale lenzen en bieden 100% UV-bescherming. De FC Barcelona-collectie ontworpen door Etnia Barcelona is beschikbaar vanaf 2 januari op de website van Etnia Barcelona, in hun flagship store en bij geselecteerde optiekverkooppunten wereldwijd (raadpleeg de shopfinder). Het zal ook verkrijgbaar zijn in geselecteerde Barça-winkels.

 

www.etniabarcelona.com