Etnia Barcelona lanceert cartoon-collectie voor kinderen

De nieuwe campagne van Etnia Barcelona voor de KIDS SS24-collectie, is geïnspireerd door strips en nodigt kinderen uit om hun persoonlijkheid, kunst en creativiteit tot uiting te brengen door middel van leuke vormen en levendige kleuren. De ‘Cartoon Collectie’ brengt de magie van strips tot leven en vertaalt deze naar de wereld van brillen. Bovendien gebruikt Etnia Barcelona met deze campagne de expressieve visuele taal van strips om kinderen dichter bij de wereld van brillen te brengen en hen uit te nodigen om hun eigen verhalen te bedenken en te vertellen.

 

Het montuur ‘BA-BAAAANG!’ werd bekroond met de Silmo d’Or Paris 2023 prijs voor het meest innovatieve en creatieve ontwerp in de categorie ‘kinderen’.

 

 

De nieuwe collectie bestaat uit 6 unieke monturen, allemaal geïnspireerd door de levendige visuele taal van strips. Ontdek het plezier met ‘BAAAANG!’ (6 kleuren), ‘BOOOOM!’ (3 kleuren), ‘KA-BOOOOM’ (1 kleur), ‘KA-POOOW!’ en ‘BA-BAAAANG!’ (2 kleuren).

 

 

De KIDS-collectie is al beschikbaar in de Flagship Store, in geselecteerde optiekwinkels (controleer de winkelzoeker van het merk op de website) en via: www.etniabarcelona.com