Evil Eye Golf Open op Tilburgse Prise d’Eau groot succes

Op de spectaculaire golfcourt van Prise d’Eau werden de aanwezigen verwelkomd met een lekkere koffie en een mooie goodiebag waarin verscheidene goodies zaten zoals een evil eye branded pet, golfbal, balmarker, energy bar en drinkbus.

 

Het internationale evil eye marketing- en managementteam, Tim (Country Manager Benelux), Wiktor (Internationaal Sport Marketing Manager) en Sam (Marketing Manager Benelux), begon de dag met het voorstellen van de nieuwste evil eye collecties voor 2023 en 2024. Na de presentatie, maar ook de gehele dag door, konden de collecties uitvoerig getest worden. Na de lunch die hierop volgde, werden de groepjes in teams verdeeld. 40 deelnemers schreven zich in voor het toernooi en 60 deelnemers waagden zich aan de clinic.

 

De pro’s probeerden in teamverband de overwinning te behalen in een Texas Scramble-toernooi. De starters kregen in verschillende groepen de belangrijkste golftips en -tricks aangeleerd via een professionele golf clinic.

De evil eye Golf Open trofee ging naar spelers Lien Defoort, Thierry Pihot, Julot Roodhooft en Ernest Linneweever. De ‘longest drive’ kwam op naam van profvoetballer Bill Lathouwers te staan. Zij wonnen allemaal een evil eye bril uit de nieuwste collectie.

De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue onder een prachtige najaarszon en het hele team van evil eye keerde met een voldaan gevoel huiswaarts. Het doel om de evil eye community te versterken, de naamsbekendheid van evil eye te vergroten maar vooral om de partneropticiens en ambassadeurs te trakeren op een onvergetelijke dag, werd voor hen bereikt.

Keep your evil eye open for the upcoming event!

Tags: