eyes + more voegt bekende modemerken toe aan assortiment

eyes + more, onderdeel van nexeye, breidt haar assortiment monturen uit met de nieuwste collecties van modemerken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, Hugo Boss, Levi’s, Guess, GANT, Max & Co en Vogue. Vanaf nu bieden alle (bijna) 300 eyes + more winkels naast de eigenmerkcollectie ook de collectie ‘THE BRANDS’ aan. Het assortiment is verrijkt met zonnebrillen van Gant, Hugo Boss, Guess, Tommy Hilfiger en Vogue. Ondanks de toevoeging van deze bekende merken aan het assortiment, zijn er geen concessies gedaan aan de al lang bestaande belofte van eyes + more: vaste, transparante prijzen voor brillen, zonder verborgen kosten en zonder compromissen.

.

.

Partnerships met designermerken

De uitbreiding van het assortiment is gedreven door de groeiende vraag van consumenten naar stijlvolle merkbrillen. Frank Holtman, Commercieel Directeur: “Bij eyes + more vinden wij het belangrijk om in te spelen op de wensen van onze klanten. Als onderdeel van een grote, internationale retailgroep zijn wij in staat om partnerships aan te gaan met enkele van ’s werelds top-designermerken. Dit maakt het voor ons mogelijk om onze unieke vaste prijsformule te combineren met de nieuwste collectie van bekende en gewaardeerde modemerken. Door de collectie ‘THE BRANDS’ toe te voegen in al onze winkels, tonen we opnieuw aan dat eyes  + more dé value for money optiekketen is voor al onze trouwe klanten en voor iedereen die tot nu toe niet bekend was met onze formule”.

.

.

Perfecte aanvulling

‘THE BRANDS’-collectie is een perfecte aanvulling op de eigenmerk-collectie van eyes + more, waaronder een groot aanbod van in huis ontworpen modemonturen en bijzondere collecties zoals Jana Ina Zarrella, Sansibar en sportbrillenmerk DRIIVE, ontworpen door nexeye in samenwerking met WT-wielerploeg DSM-firmenich. De nieuw toegevoegde merkencollectie bestaat uit 196 monturen en 61 zonnebrillen (en elke bril kan voorzien worden van zonneglazen).

.

MEER INFORMATIE

De hele collectie is te bekijken op: eyesandmore.nl/ eyesandmore.be

Tags: