Götti’s nieuwste, duurzame brillenkoker

Götti lanceert een nieuwe brillenkoker voor de duurzame Götti BIONIC collectie. Deze brillenkoker, die ook in Zwitserland wordt geproduceerd, bevat nieuwe innovaties die nodig zijn, omdat duurzaamheid direct gerelateerd is aan het materiaal, inclusief inkoop, productie en distributie. De focus ligt op reductie en vereenvoudiging, precies dezelfde ideeën die achter Götti BIONIC zitten.

 

De brillenkoker bestaat uit 5 afzonderlijke onderdelen, die als bouwpakket worden geleverd. Het neemt maar weinig ruimte in bij het opbergen, een mooi neveneffect, want in kleinere winkels is er vaak een gebrek aan opbergruimte. Zeker een beetje ongewoon, maar des te spannender is dat de brillenkoker voor de ogen van de klant in elkaar wordt gezet. Op deze manier kan het idee achter de duurzame brillenkoker tot leven worden gebracht. In slechts een paar stappen kunnen er twee verschillende soorten brillenkokers worden gemaakt van de afzonderlijke onderdelen, horizontaal of verticaal. Met het bijleverde koord als modeaccessoire kan de brillenkoker om de nek gedragen worden.

 

 

Zet uw eigen brillenkoker in elkaar

Het flexibele vinylleer sluit met een paar klikken aan op de knooponderdelen. Deze knopen houden de brillenkoker bij elkaar en fungeren ook als sluiting voor de constructie. De kern van de brillenkoker is ontwikkeld door Götti en wordt ook gemaakt in Zwitserland. Het duurzame materiaal is ideaal als verbindingsstuk en zorgt ervoor dat u de brillenkoker gemakkelijk weer in elkaar kunt zetten als dat nodig is. Samen met een schoonmaakdoekje van gerecycled PET wordt de brillenkoker geleverd bij elke BIONIC bril.

 

“Deze brillenkoker rondt het verhaal achter Götti BIONIC perfect af en onderstreept het idee van ‘slow eyewear’ met 100% Zwitserse kwaliteit, dat we ook nastreven met onze brillen,” – Sven Götti.

 

Als het om duurzaamheid gaat, zijn reductie tot een paar onderdelen, minimaal energieverbruik en korte transportroutes essentieel. Een brillenkoker die van A tot Z in Zwitserland is gemaakt, is een absolute noviteit. Deze factoren komen allemaal terug in het concept van deze brillenkoker.

 

MEER INFORMATIE

www.gotti.ch

Tags: