Grote namen onthuld als BCLA-sponsors voor 2023

De British Contact Lens Association heeft bevestigd dat contactlensfabrikanten Alcon, CooperVision en Johnson & Johnson Vision Care ermee hebben ingestemd de platina sponsors van de vereniging te zijn voor 2023, inclusief de Clinical Conference and Exhibition in juni. De bedrijven zullen het hele jaar door BCLA-activiteiten ondersteunen. Met het platina sponsorpakket profiteren Alcon, CooperVision en Johnson & Johnson Vision Care van advertentiemogelijkheden tijdens BCLA-evenementen en -platforms, waaronder webinars, podcasts en de driedaagse conferentie in Manchester op 9-11 juni.

BCLA chief executive Luke Stevens-Burt: “We zijn verheugd opnieuw te kunnen rekenen op de steun van Alcon, CooperVision en Johnson & Johnson Vision Care – drie titanen van de oogzorgindustrie en enkele van ’s werelds grootste namen op het gebied van contactlenzen en het voorste oog. Hun steun is van fundamenteel belang voor ons werk om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek en onderwijs over contactlenzen onder de aandacht te brengen. We kijken uit naar de samenwerking met de drie bedrijven in 2023, met name tijdens onze Clinical Conference and Exhibition. We verwelkomen ook de steun van andere merken en fabrikanten binnen de industrie. Door samen te werken kunnen we zoveel meer doen”.

De BCLA Clinical Conference and Exhibition is ontworpen om klinisch relevant onderzoek van wereldklasse onder de aandacht te brengen en tegelijkertijd nieuwe onderzoekers, clinici en jonge academici aan te moedigen om op dit niveau te presenteren. Afgevaardigden kunnen luisteren naar keynotesprekers zoals Frank Schaeffel en dr. Gregory Sawyer, terwijl de BCLA Medal Address zal worden gepresenteerd door professor Eric Papas, en dr. Sonia Trave-Huarte de Irving Fatt Memorial Lecture zal geven.

Elk van de sponsors zal vertegenwoordigers hebben die een nieuw BCLA-initiatief ondersteunen om richtlijnen voor de contactlenspraktijk te ontwikkelen, terwijl ze ook het tweede BCLA CLEAR-initiatief zullen ondersteunen, dat zich richt op presbyopie en volgend jaar zal worden gepubliceerd.

Voor meer informatie over sponsormogelijkheden bij de BCLA: www.bcla.org.uk.

Tags: