Inspiratie Event Menicon: Een zeer succesvolle dag

Afgelopen maandag, 18 september, stond het complete theater Flint in Amersfoort in het teken van het Inspiratie Event ‘Meer met Menicon’. En inspirerend was het!

De 350 aanwezige contactlensspecialisten werden een hele dag getrakteerd op interactieve presentaties, lezingen en workshops, afgewisseld met een gevarieerde lunch, gezonde hapjes en lekkere drankjes. Menicon heeft alles uit de kast gehaald om haar gasten een bijzondere, aantrekkelijke en ook leerzame dag te laten beleven.

 

Menicon-directeur Bart van der Linden en contactlensicoon Eef van der Worp verzorgden een WAAR of NIET WAAR ‘spel’ met een hoog educatief gehalte, Randall van Poelvoorde schetste een beeld van de customer journey van de toekomst, waarin hij ruim aandacht besteedde aan AI, en Charlotte van der Heide en Marjolein Maas lieten zien hoe je meer uit je topograaf kunt halen dan topobeelden alleen. En dat is nog maar een greep uit het programma.
De wervelende afsluiting van de dag lag in de magische handen van Victor Mids, bekend van Mindf*ck. Hij liet het publiek in verwondering achter…

 

Een uitgebreid verslag van het Inspiratie Event van Menicon vindt u in het komende Eyeline

Tags: