Style22 verwelkomt Juliette Koster

Style22 heeft een weloverwogen beslissing gemaakt om vanaf heden de samenwerking aan te gaan met Juliette Koster voor MASUNAGA 1905 en MASUNAGA│K三 voor de sector Noord-Nederland. Juliette neemt hierbij het stokje over van Magali Somers, die met meer aandacht en regelmaat de rest van de Benelux sector op zal volgen.

 

Juliette Koster is zowel een enthousiaste vertegenwoordiger als een ervaren opticien met meer dan tien jaar inzet voor dit prachtige vakgebied. Gedurende haar carrière heeft ze een schat aan kennis en expertise opgebouwd, wat haar in staat stelt om elke uitdaging met vertrouwen aan te gaan. Juliette is open, toegankelijk en positief ingesteld, ze gelooft dat een vriendelijke benadering en een positieve houding de sleutels zijn tot een succesvolle samenwerking en tevreden klanten.

Met haar charme, professionaliteit en passie is Juliette volgens Style22 de aangewezen persoon om klanten voortaan met dezelfde overtuiging en aandacht op te volgen en geregeld te bezoeken met hun prestigieuze collecties. Daarbij zal Juliette, ondersteund door hun professionele after-sales team, eveneens streven naar het verlenen van de beste service en kwaliteit waar nodig, zodat er voor klanten weinig verandering plaatsvindt.

 

MEER INFORMATIE

Mocht u vragen hebben of interesse hebben in het maken van een afspraak, aarzel dan niet om contact met Juliette op te nemen: +31 (0)6 4876 3910, of stuur een mail naar: [email protected].

Daarnaast bent u van harte uitgenodigd om langs de stands van Style22 te komen tijdens BOLD XXL (stand X26) en/of SILMO in Parijs (stand F076 in hall 7). Tijdens deze beurs zijn de collecties van l.a.Eyeworks, L.G.R, Bevel, en Weareannu te bezichtigingen, combineer uw bezoek dus vooral met een verfrissende aankoop van nieuwe monturen.

 

FOTO: Juliette Koster