LINDA FARROW x PEOPLES FROM BARBADOS | Speciale samenwerkingscollectie

Het Bajan luxe brillenmerk Peoples from Barbados (PFB) is verheugd een eerste samenwerking aan te kondigen met het wereldberoemde Britse luxe brillenmerk Linda Farrow. De samenwerking is het eerste hoofdstuk van een bloeiend creatief project tussen gelijkgestemde, ondernemende zakenpartners Alicia Hartman, oprichter PFB Barbados, en Simon Jablon, oprichter en creatief directeur Linda Farrow Londen. Deze speciale editie is ‘Bajan style’ gelanceerd op een exclusief evenement in Barbados – een viering van Caribische stijl, schoonheid en flair

 

Fotocredits: Linda Farrow x Peoples From Barbados (PFB) special edition launch event

 

Special edition

De Special Edition, aangeboden als zonnebril of blauw licht blokkerende bril, vertegenwoordigt een luxueus eigentijds ontwerp waarin een perfecte fusie van de chique en soulvolle Bajan spirit en het Caribische kleurenpalet van PFB met de fijne kwaliteit en luxe design uitmuntendheid van Linda Farrow volledig tot uiting komt. Een unisex vorm, gebaseerd op een tijdloos iconisch Linda Farrow ontwerp, het montuur is uitgebracht in drie unieke Bajan kleuren met fronten in schildpad, middernachtblauw of zandkleurig kristal. De glamoureuze, in het oog springende zonsondergangkleurschakeringen sieren de dikke statement acetaattempels, geïnspireerd op drie verschillende momenten tijdens de kleurrijke ondergang van de Caribische zon.

 

Feestelijke viering bij EYE Q Stylist Opticians

In december werden de nieuwe samenwerkingsmonturen voor het eerst gevierd tijdens een speciaal evenement bij EYE Q Stylist Opticians, de bekroonde onafhankelijke boetiek van Hartman, die eind 2022 haar 10e verjaardag vierde. In aanwezigheid van trouwe klanten en vrienden van Hartman, en Simon Jablon van Linda Farrow, markeerde het evenement ook het 10e jaar van een nauwe relatie tussen Hartman, EYE Q en Linda Farrow, die blijft bloeien en nieuwe ideeën inspireert.

 

Fotocredits: Linda Farrow x Peoples From Barbados (PFB) special edition launch event

 

De LINDA FARROW x PEOPLES FROM BARBADOS collectie bestaat uit een totaal van slechts 150 op maat gemaakte zonnebrillen/blauw licht blokkerende glazen (50 modellen in elke kleur) – de eerste editie is exclusief verkrijgbaar bij EYE Q STYLIST OPTICIANS, Bridgetown, Barbados.

 

peoplesfrombarbados.com