Live Eyewear opent Europees hoofdkantoor

Live Eyewear, de in Californië gevestigde fabrikant van het merk Cocoons fitover zonnebrillen en low vision hulpmiddelen, heeft de opening aangekondigd van het nieuwe Europese hoofdkantoor van het bedrijf in het pittoreske Surhuisterveen in Nederland. Met de opening van het nieuwe hoofdkantoor is de gehele Cocoons-collectie nu rechtstreeks bij de fabrikant verkrijgbaar voor professionals in de oogzorg in de hele Europese Unie. Europese oogzorgprofessionals hebben op deze manier rechtstreeks toegang tot Cocoons Fitovers.

Om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten naar de Europese erkende dealers te leiden, is Live Eyewear van plan uitgebreide reclamecampagnes en sociale mediacampagnes te voeren via meerdere mediaplatforms. Het bedrijf zal in de hele Europese Unie verschillende regionale websites lanceren om gelokaliseerde productinformatie en inhoud te bieden en geïnteresseerde consumenten via online winkelzoekers naar de plaatselijke erkende Cocoons-winkeliers te leiden.

 

Fotografie: Live Eyewear, Cocoons collectie

Gail Bunting, directeur van Live Eyewear B.V., zegt:

“We zijn zeer verheugd om de volledige Cocoons-collectie van zonnebrillen en hulpmiddelen voor slechtzienden op de Europese optische markt te brengen. Ons nieuwe Europese hoofdkantoor is een belangrijke volgende stap in de reis van het merk. Om de merkbekendheid te vergroten en ons groeiende netwerk van Europese erkende dealers te ondersteunen, zijn we van plan om in 2023 een intensieve sociale mediacampagne te lanceren die erop gericht is nieuwe klanten naar onze Cocoons-winkeliers te leiden via een online verwijzingsdienst voor patiënten. Ik moedig alle oogzorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in het aanbieden van een ‘professional-grade’ fitover zonnebril aan om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit u van dienst te zijn. Cocoons heeft een zeer trouwe aanhang in andere delen van de wereld. Wij zijn van plan een netwerk van erkende Cocoons-winkeliers in de hele Europese Unie op te bouwen om onze zonnebriloplossing van wereldklasse gemakkelijk toegankelijk te maken voor de meerderheid van de Europese burgers die oogbrillen dragen.”

 

Geïnteresseerde Europese brillenwinkels kunnen zich aanmelden om het merk Cocoons op voorraad te nemen op www.cocoons.nl/apply of rechtstreeks contact opnemen met Live Eyewear B.V. via [email protected] voor aanvullende informatie.