Live webinar van CCNLive over Presbyoop 3 Dimensionaal

Mis het niet: live webinar van Johnson & Johsnon over Presbyoop – 3 Dimensionaal op 27 september om 19:30 via CNNLive (Contactlens Nieuws Nederland Live). In deze CNNlive wordt er dieper ingegaan op de enorme kansen binnen de optiekbranche die de vergrijzende doelgroep biedt. Daarnaast worden er mogelijkheden besproken die er voor deze doelgroep bestaan naast die ene dimensie, de bril. Aan tafel natuurlijk de bekende standaard gasten, maar ook Kim Kuppens die de ‘presbyoop’ als specialisatie heeft gekozen en in de volle breedte van de mogelijkheden presbyopen adviseert. Kortom, als u ideeën wilt opdoen en mee wilt doen in meer dan 1 dimensie, dan mag u deze CNNLive niet missen!

 

Vergrijzing vormt al vele jaren een factor om rekening mee te houden in de maatschappij, zo ook binnen ons vakgebied vanwege de presbyoper wordende klantenpopulatie. Toch wordt deze doelgroep in de praktijk heel vaak 1-dimensionaal benaderd, namelijk met de multifocale bril. Een mogelijk gemiste kans, omdat u met  presbyoop met zoveel meer van dienst kunt zijn. Dit leidt weer tot een fantastische klantenbinding. Het vormt inmiddels een doelgroep die vanuit diverse oogpunten een bijzonder interessante doelgroep is geworden. Dan denken wij aan volume, maar ook aan de specifieke behoeften en zorg die hiermee gepaard gaan.

 

 

Contactlens Nieuws Nederland Live

Elke maand, na het verschijnen van de Contactlens Nieuws Nederland nieuwsbrief, organiseert Johnson & Johnson Institute een live discussie sessie waarin het thema uit de nieuwsbrief verder zal worden uitgediept aan de hand van wetenschappelijk nieuws en inzichten. Deze inzichten worden gepresenteerd door een vast online-panel bestaande uit Eef van der Worp, Marco van Beusekom en Greg Dingeldein. Daarnaast zullen met vaste regelmaat nationale en internationale gasten aansluiten. Op de hoogte blijven van wat er speelt binnen de contactlenzen branche is nog nooit zo levendig geweest!

 

Deelnemen aan het webinar

Neem deel aan het webinar via deze link: www.bigmarker.com/onair/Contactlens-Nieuws-Nederland-Live

 

BEELD: Pexels, photo-2170450.