LOFT Eyewear Show blijft in New York

LOFT EYEWEAR SHOWS zijn de belangrijkste onafhankelijke evenementen voor luxe brillen die jaarlijks worden gehouden in New York City en San Francisco.

Sinds 2000 tonen de LOFT-evenementen de meest exclusieve en toonaangevende ontwerpers van over de hele wereld. Het lang gevestigde merk is succesvol geweest in het bieden van een alternatief voor mainstream brillenevenementen en is in de loop der jaren exponentieel gegroeid met evenementen buiten New York, meest recentelijk in een nieuw baanbrekend evenement in San Francisco sinds 2019.

Richard Mewha, oprichter van LOFT Eyewear Shows, is openhartig over de toekomst van de LOFT-evenementen: “Net als vele anderen waren we verrast door het recente nieuws dat Vision Expo naar een andere staat verhuist. We willen al onze verkopers en trouwe klanten laten weten dat ons evenement zeker een vaste waarde zal blijven op de brillenkalender hier in New York. We houden van deze stad en na 23 jaar kunnen we ons niet voorstellen ons evenement ergens anders te houden”.

Het evenement vindt plaats van 14 t/m 17 maart 2024 in de huidige Hudson Mercantile evenementenruimte op de hoek van 10th en West 36th St in New York City en is dagelijks geopend vanaf 9 uur. LOFT NYC draait altijd een extra dag (donderdag) om kopers en optiekprofessionals tijdens hun verblijf in de stad tegemoet te komen. Het evenement staat ook bekend om zijn themafeesten voor de branche, die ook in 2024 weer zullen plaatsvinden.

“We zijn erg enthousiast over ons aankomende evenement in New York, waar we ons op dit moment vooral op richten. We kondigen binnenkort een aantal nieuwe collecties aan voor 2024 waarvan we weten dat ze erg populair zullen zijn bij onze klanten”, zegt Louis Fullagar, marketingdirecteur van LOFT Eyewear Shows. “Wat betreft het laatste nieuws, we zijn sterk toegewijd aan ons evenement in New York en kijken ernaar uit om eventuele nieuwe uitdagingen en kansen in de toekomst aan te gaan. Onze show is een vast ritueel voor veel mensen in de industrie, vooral in het noordoosten en we voorzien niet dat dat zal veranderen”.

Houd de steeds groeiende lijst met verkopers voor het evenement van dit jaar in de gaten op de LOFT Eyewear Shows website op www.lofteyewearshow.com.

Tags: