Longchamp Eyewear introduceert nieuwe collectie

Als u weg bent van de chique, eigentijdse stijl van Longchamp, dan kunt u uw hart ophalen met deze nieuwe collectie. De collectie toont gedurfde vormen, stralende kleuren en prachtige decoraties, zoals te zien is in de zonnebrillen en monturen die zijn gekozen voor de seizoensgebonden reclamecampagne.

 

 

De collectie koestert het Parijse erfgoed en roept het visioen van Franse elegantie op door unieke vormen en kleuren te geven aan hoogwaardige materialen zoals leer, duurzame harsen en lichtgewicht acetaat. De meest iconische elementen van Longchamp worden op een verfijnde manier geherinterpreteerd, waardoor de kenmerkende tijdloosheid van het merk wordt benadrukt.

 

LO758S

Vervaardigd in hars en uitgerust met Tritan Renew-lenzen, pronkt deze lichte zonnebril met een verfijnde, maar amusante, ronde voorkant. Het montuur heeft brede veren waarop het Longchamp-logo prijkt en die eindigen in taps toelopende punten. Met een kleurcontrastlijn langs de randen wordt het frame gepresenteerd in gedurfde, opvallende kleuren, waaronder honey, black, ivory, purple en red.

 

LO2742L

Dit montuur, vervaardigd van acetaat en voorzien van een verfijnde vlindervorm, wordt gekenmerkt door een leren inzet die luxe en aangenaam aanvoelt, verfraaid met een glanzend gouden element, een symbool van de merkidentiteit. Te zien in de reclamecampagne in beige havana, wordt het model ook aangeboden in klassiek zwart, havana en rood havana.

 

De zonnebrillen en monturen van de lente/zomer 2024 reclamecampagne zijn verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en Longchamp-boetieks, evenals online via:

www.longchamp.com

 

REDACTIONELE CREDITS: Longchamp Eyewear; modellen LO758S, LO2742L.

AFBEELDINGSCREDIT: Met dank aan Longchamp Eyewear.