Maastrichts atelier ontwerpt brillenetui voor haute couture brillendesigner

Op maat gemaakte exemplaren van Ülsje voor liefhebbers van over de hele wereld. Ontwerpstudio Rozijntjes uit Maastricht ontwierp een bijpassende brillenkoker voor deze monturen. Exclusief en met de hand gemaakt. Onder andere Céline Dion, Marc Jacobs en topmodel Farnoush Hamidian zijn groot fan en wisten de handgemaakte brillen van Ülsje al te vinden.
 …
..
Topontwerper en eigenaar Leo Vanweersch vond bij Rozijntjes een ideale match. “De manier van leven en werken van Elisabeth en Victor van Atelier Rozijntjes sprak mij aan. Een leven vol passie voor vakmanschap, schoonheid, exclusiviteit, kwaliteit en duurzaamheid. Onze gedeelde verantwoordelijke kijk op de wereld en de toekomst gaf meteen een klik.”
 
Elisabeth van der Stouwe van Atelier Rozijntjes vult aan: “Geen massaproductie, maar gelimiteerde aantallen én maatwerk. Samen met andere merken en personen willen we een tegenkracht zijn in een tijd waarin alles meer, sneller, goedkoper en makkelijker moet.”
 
Inmiddels is de samenwerking uitgebreid en wordt er in de ontwerpstudio van Rozijntjes gewerkt aan meerdere ontwerpen voor de brillen van Ülsje Handcrafted Glasses.
..
www.rozijntjes.nl
www.ulsjehandcrafted.com