Marcolin opent deuren van nieuwe showroom in Parijs

Marcolin opende officieel zijn nieuwe showroom in Parijs met een exclusieve openingsceremonie. Gelegen op de tweede verdieping van een historisch gebouw aan de Rue De Richelieu. De nieuwe showroom is ontworpen door de Milanese ontwerpstudio Navone Associati.

 

De openingsceremonie trok een groot aantal gewaardeerde gasten, waaronder de Franse pers, beroemdheden, klanten, partners en instellingen. Gasten konden genieten van een meeslepende ervaring door in de Marcolin-wereld te stappen en ontdekten de unieke mix van vakmanschap. Door middel van verrekijkers konden gasten een virtuele rondleiding krijgen door de productiefaciliteiten van de Groep in Italië, waarbij achter de schermen het boeiende verhaal werd verkend dat ten grondslag ligt aan de creatie en productie van brillen.

 

 

“De nieuwe ruimte zal een strategische rol spelen bij het stimuleren van de verkoopprestaties op de Franse markt” legt Isabelle Moes, hoofd Midden-EMEA bij Marcolin, uit. “In deze showroom kunnen we verbonden blijven met onze klanten en distributeurs die actief zijn in Frankrijk, maar ook in de Benelux en de DACH-regio, terwijl we tegelijkertijd een stad als Parijs, wat altijd een broeinest is geweest, nauwlettend in de gaten houden en nieuwe trends, maar ook een bron van inspiratie voor creatieven en ontwerpers wereldwijd. Ik ben ervan overtuigd dat we onze bijdrage zullen waarborgen en de unieke savoir-faire zullen bieden die onze geschiedenis en producten altijd heeft gekenmerkt.”

 

MEER INFORMATIE

www.marcolin.com

Tags: