Marcolin presenteert nieuwe collecties tijdens MIDO 2024

Marcolin presenteert de nieuwe brillencollecties tijdens MIDO 2024. De brillencollecties die Marcolin vertegenwoordigt, zijn van licentiemerken zoals Tom Ford Eyewear, Tod’s Eyewear, GUESS Eyewear, MAX&Co eyewear en MaxMara Eyewear.

Tom Ford

Ontdek de verfijning van dit nieuwe ovale montuur in een bijzondere roze kleur, voorzien van facet geslepen randen. Met deze lichte en gepolariseerde glazen ervaart uw klant de wereld in een andere dimensie aan stijl.

Tod’s

Laat uw stijl spreken met TOD’S en ontdek de tijdloze charme van deze pantos zonnebril met acetaat montuur. De veren zijn kunstig ontworpen met een gevormd silhouet en verschillende diktes, versierd met het iconische logo aan de buitenkant voor onmiskenbare persoonlijkheid.

GUESS

Zet uzelf in de spotlight met deze zonnebril, met een gewaagd vierkante model. Het geïnjecteerde kunststof montuur wordt gekenmerkt door een innovatief ontwerp van de veren, dat de iconische GUESS-ketting reproduceert en is gepersonaliseerd met het logo op het kostbare metalen element.

MAX&Co

Met deze bril betreedt u de wereld van militaire glamour. De wenkbrauwboog schittert met een rij kleine, glanzende studs, wat een krachtige en charismatische twist toevoegt. De smalle pootjes zijn vakkundig gevormd waardoor de unieke stijl van MAX&Co brillen tot leven komt.

MaxMara

Ga voor een tijdloze en elegante look met deze bril met oversized acetaat montuur, een afgeronde vlinder voorkant en opvallende randen. Het nieuwe detail op de brug zorgt voor glanzende en glamoureuze touch, perfect voor een classy look.

www.marcolin.com