Menicon benoemt Remco Engelhart tot President van Menicon Holdings B.V.

Menicon Co. Ltd. heeft de benoeming van Remco Engelhart aangekondigd als President van Menicon Holdings B.V. Nadat hij in januari 2017 zijn traject bij Menicon begon als Global Key Account Director, zal Remco door deze stap nauw gaan samenwerken met het Europese leiderschapsteam om ’s werelds breedste assortiment hoogwaardige, innovatieve, ambachtelijke Japanse oogzorgproducten te leveren en bij te dragen aan de ondersteuning van specialisten en het bieden van betrouwbare en deskundige service.

 

Zijn carrière begon ruim 25 jaar geleden bij Bausch & Lomb. Na die tijd was hij met succes betrokken bij de bouw van Sauflon. Zijn verantwoordelijkheden waren Country Manager Benelux en European Key Accountmanager. Na de overname van Sauflon door CooperVision Europe maakte Remco deel uit van het European Strategic Partner Account Team.

 

“Ik ben erg trots en vereerd dat ik gepromoveerd ben tot President van Menicon Holdings B.V.! Mijn doel binnen mijn nieuwe rol is nauw samen te werken met het Europese leiderschapsteam om een ​​360 graden portfolio van unieke producten te leveren ter ondersteuning van oogzorgspecialisten, en om een ​​echt partnerschap op te bouwen, op alle niveaus”. – Remco Engelhart

 

Op de vraag wat klanten van de nieuwe benoeming mogen verwachten, antwoordt Remco: “Ze kunnen een volledige en geharmoniseerde categoriebenadering verwachten, waaronder myopiemanagement, maatwerk lenzen, vloeistoffen en unieke disposables zoals Miru 1day Flat Pack en Miru 1day UpSide met SmartTouch-technologie. Allemaal geïnspireerd door Menicon’s unieke erfgoed van hoogwaardige maatwerk lenzen”.

 

Kenji Takeshita, Executive Officer van International Business, sprak zijn enthousiasme uit over de benoeming en zei: “We zijn zeer verheugd met Remco als President van Menicon Holdings B.V. Zijn indrukwekkende achtergrond en leiderschapskwaliteiten maken hem tot een waardevolle toevoeging aan onze organisatie. Ik heb er vertrouwen in dat we onder zijn leiding nieuwe successen zullen bereiken en de zakelijke basis van de EMEA-regio zullen versterken”.

 

www.menicon.nl

Tags: