Trend 2023: Modern retro | Gespot bij Lunor

Lunor luidt het jaar 2023 in met een spannend spektakel van meer kleur, contrast, toepassing van een moderne materiaalmix en een nog sterker gebruik van vormen. Ook op deze manier toont de brillenfabrikant uit het Zwarte Woud opnieuw zijn unieke gevoel voor tijdloos design met de lancering van de nieuwe M6-lijn.

 

Regionaal mat

Lunor vertrouwt op zijn beproefde inspiraties uit de natuur bij de kleurstelling van het 607 montuur – een groter model uit de succesvolle acetaatcollectie A5. De matte tinten completeren een elegante en natuurlijke look met hun fluweelachtige indruk, en zijn een eerbetoon aan het Zwarte Woud.

 

Modern retro

De retro-lijn A12, ontworpen voor opvallende kenmerken, wordt uitgebreid met drie nieuwe kleurencombinaties: Light grey crystal/Havana green, Antique crystal/Tokyo tortoise en Crystal/Havana spotted. De nieuwe kleuren vernieuwen het expressieve design en zorgen voor een spannend contrast. De kristalkleurige bruggen worden gecombineerd met veren in Havana patronen, deze combinatie zet een nieuwe standaard in extravagantie die zijn gelijke niet kent.

 

Meer is meer

Als statement lijn staat de A13 voor heldere kleuren en oppervlakken als geen ander. Verkrijgbaar in de twee vormen vierkant en anatomisch, overtuigt het opvallende ontwerp met een laminaat van verfijnd vakmanschap in een tweekleurige look. De anatomische variant van de A13 554 en de vierkante versie van de 555 zullen in het nieuwe jaar groter zijn dan ooit.

 

Nieuwe M6-lijn

Een klassiek en tijdloos design gecombineerd met traditioneel brillenvakmanschap en liefde voor detail: dat is waar de noviteit M6 voor staat. Het roestvrijstalen montuur met neuspads van titanium wordt aangevuld met gladde veren van acetaat en zorgt voor een comfortabel draaggevoel. De vernauwing aan de binnenkant van de acetaatlaag garandeert nog meer stabiliteit, waardoor de veren betrouwbaar aan de montuurstangen zijn bevestigd. De modellen M6 02, 04 en 05 overtuigen in de kleuren Antiek goud/Havana en Antiek zilver/Zwart. Net als de M5 en de Lunor Classic wordt ook de M6 in de eigen fabriek LUMAG met nauwkeurig handwerk geproduceerd.

 

Minimalistische luxe

De M9-lijn heeft een succesvolle puristische uitvoering met koel understatement door functionele details te integreren in het homogene ontwerp. De 01 en 02 vormen krijgen nu een fraaie kleurexpansie: Een zachte goudtint met een subtiele groene ondertoon vergroot het portfolio dat een vleugje fijne luxe uitstraalt.

 

www.lunor.com

Tags: