MOREL blijft verduurzamen

MOREL blijft verduurzamen

Opti was dit jaar weer een geweldige ervaring voor MOREL, die alle bezoekers ook via deze route wil bedanken  voor de waardevolle gesprekken en de mogelijkheid tot nieuwe samenwerkingen. Met een geschiedenis die teruggaat tot 1880 is Morel Lunettes niet alleen een grote speler in de optiekmarkt, maar ook een voorbeeld van duurzaamheid en verantwoord ondernemen. De duurzaamheidsinitiatieven van MOREL zijn gebaseerd op productkwaliteit, een veilige werkomgeving en bevordering van biodiversiteit. Inmiddels is MOREL op alle vijf de continenten aanwezig en heeft het bedrijf zich ten doel gesteld om niet alleen het favoriete Franse merk van opticiens te worden, maar ook om op het gebied van duurzaamheid stappen te blijven zetten.

 

“We willen van MOREL een bedrijf maken dat zich inzet voor het aanpakken van grote mondiale problemen”. – Amélie Morel, directeur communicatie.

 

MOREL aanwezig tijdens MIDO

Wilt u meer te weten komen over de duurzaamheidsinitiatieven en de nieuwste ontwikkelingen binnen MOREL? Breng dan een bezoek aan de beursstand van MOREL op MIDO: PAV. 4 – R19 R23 S20 S22.

 

MEER INFORMATIE

MOREL Nederland

Tel: +31 (0)73 6901777

www.morel-france.com/nl