MOREL brengt explosie van kleuren

Van pastelkleuren tot knallende kleuren, kleur is overal. De brillensector vormt daarop geen uitzondering. De ontwerpers van MOREL hebben een levendige selectie monturen uit de NOMAD-collectie gecreëerd. De felle kleuren worden discreet wanneer een bepaald detail de veren of de voorkant verlicht. Passend bij de visuals van deze campagne zijn deze heldere brillen ontworpen voor stralende dragers.

 

..

MOREL 40222N

Ontdek een waar spel van contrasten tussen doorschijnende en ondoorschijnende acetaten. Hier overheerst een blauwe gloed over de boog om de ogen te accentueren. De slanke, tweekleurige stalen veren hebben dezelfde krachtige kleur en volgen de boog voor een naadloze look.

..

MOREL 40219N

Dit trendy, chique herenmodel heeft comfortabele veren en een effectieve balans tussen gedurfde en transparante kleuren. Dit montuur is volledig gemaakt van acetaat en wordt aan de bovenkant verlicht door een stevige blauwe boog.

 

..

40220N

Deze pantovorm is subliem gekleurd met een oranje lijn van acetaat die langs de bovenkant van het montuur en de tempelsignatuur loopt: een zelfverzekerde designkeuze die zeker indruk maakt.

 

www.morel-france.com