MOSCOT eert gouden tijdperk van sportmode

Met gestileerde portretten, cinemagraphs en gedramatiseerde actiefoto’s roept deze gedurfde collectie van MOSCOT opnieuw uitgevonden aviators, als eerbetoon aan de sportcultuur van eind jaren 60 tot begin jaren 80. De collectie beschikt over gedurfde acetaat monturen in zorgvuldig geconstrueerde ontwerpen: GATKES, GAZEEKTAL, RIZIK, SHEISTER en SHVITZ.

 

CAMPAIGN IMAGE, beeld: shot by Richard Choi

 

GATKES

Comfortabel, goed passend, duurzaam. Gemaakt van acetaat met verhoogde vierkante klinknagels op de voorkant en de slapen, een sleutelgatbrug en echte drievoudige scharnieren.

 

GAZEEKTAL

Klein, maar krachtig. Een geometrische aviator gemaakt van acetaat met tweepuntsklinknagels op de voorkant en de slapen, een zadelbrug en echte vijfvoudige scharnieren.

 

COLLECTION, beeld: shot by Jeffrey Bucari

 

RIZIK

Gemaakt van volwaardig, dik blokacetaat met unieke afschuining, verhoogde tweepuntsklinknagels op de slapen, een zadelbrug en echte vijfvoudige scharnieren. Verkrijgbaar in complexe kleurencombinaties, zal dit smakelijke spektakel een feest zijn voor ieders ogen.

 

SHEISTER

Een familiekunstwerk met traandruppelvorm en een omsluitende montuurvoorkant, tweepuntsklinknagels op de slapen, een sleutelgatbrug en echte vijfvoudige scharnieren. Ontstaan door meerdere generaties brillenexpertise.

 

CAMPAIGN IMAGE, beeld: shot by Richard Choi

 

SHVITZ

Gemaakt van acetaat met een omsluitende montuurvoorkant en driepuntsklinknagels op de voorkant en de slapen, een zadelbrug en echte vijfvoudige scharnieren.

 

CAMPAIGN IMAGE, beeld: shot by Richard Choi

 

De zonnebrillen zijn gemaakt met MOSCOT’s kenmerkende Custom Made Tints™.

 

www.moscot.com

 

BEELD BRON FOTO BOVENAAN ARTIKEL: shot by Richard Choi.

Tags: