Nautica’s Eyewear Tenite™ Renew-collectie

De Tenite Renew-collectie van Nautica Eyewear bestaat uit stijlen gemaakt van duurzaam materiaal aangedreven door Eastman, dat meer dan 56%* duurzame materialen gebruikt die zijn gemaakt van biobased en gecertificeerde gerecyclede inhoud. De collectie omvat twee zonnebrilstijlen en drie optische stijlen, allemaal ontworpen met een lichtgewicht constructie, klassieke vormen en levendige kleuraccenten.

Tenite Renew wordt geproduceerd met behulp van geavanceerde innovatieve recyclingtechnologie, waarbij moeilijk te recyclen plastic afval wordt gebruikt in plaats van fossiele grondstoffen. Hierdoor worden koolstofemissies verminderd, terwijl dezelfde hoge prestaties worden gegarandeerd als bij conventionele materialen.

 

 

“We zijn verheugd om ons engagement om verantwoordelijkheid te nemen en een positieve impact op het milieu te hebben voort te zetten met Tenite Renew. De Nautica-stijlen bieden klanten meer duurzame opties bij het winkelen voor lifestyle-brillen.”. – Thomas Burkhardt, Marchon Eyewear, Inc.

 

MEER INFORMATIE

De Nautica-zonnebril- en optische collectie is verkrijgbaar bij geselecteerde retailers en online via:

www.eyeconic.com