NIEUW bij Maui Jim: HONOKALANI en TIGER LILY

Maui Jim lanceert twee nieuwe modellen met wederom klinkende exotische namen: HONOKALANI en TIGER LILY.

 

HONOKALANI

Honokalani beach, op de weg naar Hana, vormt een natuurlijk wonder met een wat grimmig contrast van zwart zand, weelderig groen turquoise water. Geïnspireerd door deze uitdagende omgeving is Honokalani – met PolarizedPlus2®  – een gewaagde en tegelijkertijd comfortabele stijl. Het nylon montuur is vierkant en heeft een vlakke wenkbrauwlijn. Een doordacht ontwerp met taps toelopende randen voor een hoekige uitstraling. De combinatie met MauiPure®  

lenzen maakt van Honokalani een modern en lichtgewicht design, geschikt voor elke reis naar iedere denkbare spannende bestemming. Honokalani is verkrijgbaar in drie kleuren: transparant grijs, matzwart en tortoise.

 

TIGER LILY

Tiger Lily is stijlvol en modieus, met een welvende vorm. De enkele brug is verrassend omgedraaid. Dit weerspiegelt de kromming van de bloemen van de Tiger Lily om de illusie van de omgekeerde hoeken te creëren. Dit resulteert in een langgerekt en sierlijk silhouet. Deze stijl is verkrijgbaar in twee aantrekkelijke kleurcombinaties van zilver of goud titanium met respectievelijk zwarte of tortoise acetaat randinzetten. De combinatie van lichtgewicht MauiBrilliant™ lenzen met een comfortabele en moderne constructie geeft Tiger Lily een fashion-forward charme.

 

MEER INFORMATIE

www.mauijim.com

Tags: