NIEUW | Geïnspireerd op de unieke persoonlijke stijl van KARL LAGERFELD

KARL LAGERFELD onthult een reeks nieuwe zonnebrillen  waaronder een genderneutraal zonnebrilontwerp dat een toekomstgerichte interpretatie van KARL LAGERFELD’s iconische stijl biedt aan Gen Z-consumenten. 

 

KL339S

Deze nieuwe zonnebril belichaamt de visie en verbeelding van de ontwerper die de grenzen van de mode overstijgt. De zonnebrillen hebben een gevorkt montuurontwerp dat de oversized proporties van de lenzen in evenwicht brengt met de dunne, lineaire vorm van het metalen montuur. Verkrijgbaar in Silver Shiny met Gradient Smoke Lens, in Black met Gradient Blue Lens, in Light Gold met Gradient Green Lens en in Shiny Silver met Gradient Brick Lens. De innovatieve vorm van deze genderneutrale zonnebril herinterpreteert KARL LAGERFELD’s geliefde vliegeniers, met oversized gradiëntlenzen die prachtig contrasteren met de vier tinten van het montuur. De gevorkte veren accentueren het merklogo en geven het montuur een onmiskenbare KARL LAGERFELD identiteit.

 

KL341S

De katachtige, een ster op zich, dient als inspiratie voor de cat-eye vorm van de nieuwe zonnebrillen van het modehuis. Het chique ontwerp van deze monturen roept een gevoel van elegantie en luxe op, terwijl het ook een stijl creëert die comfortabel is voor dagelijks gebruik. Verkrijgbaar in zwart, blauw, roze en glanzend goud. De opvallende cat-eye vorm, gemaakt met een dun, lichtgewicht metalen montuur is verkrijgbaar in zwart, blauw en roze. De monturen worden gecompleteerd door ton-sur-ton solide lenzen, terwijl de Shiny Gold colorway is voorzien van gradiënt groene lenzen. Het kenmerkende KARL LAGERFELD logo staat op beide slapen, wat zorgt voor een onmiskenbare merkidentiteit.

 

KL6085S

Deze opvallende vorm combineert luxe en moderniteit met comfort. Het voormontuur heeft een strak rechthoekig ontwerp, terwijl de veren een KARL LAGERFELD Flat Monogram logo in goud of email bevatten – een gedurfd en geraffineerd statement. Verkrijgbaar in zwart, wit, schildpad, azuurblauw en fuchsia.
De rechthoekige lens van deze zonnebril met geometrische contouren is een nieuwe visie op brillen. Gemaakt van acetaat en met stevige glazen, wordt dit montuur aangeboden in een palet dat de seizoenstinten Azuur en Fuchsia toevoegt aan de tijdloze keuzes van zwart, wit en tortoise. De optie van een gouden of geëmailleerd KARL LAGERFELD Flat Monogram logo langs de slapen zorgt voor een laatste luxe touch van personalisatie en merkidentiteit.

 

De Karl Lagerfeld collectie wordt verkocht bij diverse zonne- en optiekzaken, speciaalzaken, maar ook in de Karl Lagerfeld boetieks en online op KARL.com.