Nieuwe aanvulling voor Team Centrop

Een bekend gezicht uit de optiekmarkt komt het Centrop-team versterken in de functie van Business Development Manager. Inmiddels 12 jaar geleden heeft Michael Groenhof zijn hart verloren aan de optiekmarkt, toen hij bij Ciba Vision begon als accountmanager. Aansluitend volgde Alcon en twee jaar geleden maakte hij de switch naar CooperVision Specialty Eyecare.

In het huidige Centrop-team was geen ruimte meer om de werkzaamheden verder uit te breiden, vandaar dat zij op zoek zijn gegaan naar versterking. “In onze zoektocht naar aanvulling voor ons team én onze leden denken wij de juiste persoon gevonden te hebben in Michael. Hij past perfect bij onze identiteit als vereniging. Hij kan onze leden van dienst zijn, de zelfstandige opticiens een helpende hand bieden in de bedrijfsvoering, houdt kansen en bedreigingen in de gaten en gaat met andere geïnteresseerden graag in gesprek. Daarnaast gaat hij ons ondersteunen in de groei die wij als Centrop doormaken en mag hij zijn creatieve kant laten zien als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Michael heeft onwijs veel zin om de weg op te gaan en jullie te ontmoeten!”

Michael: “Juist dat creatieve spreekt mij aan. Ik hoef niet alleen iets te verkopen, ik mag meedenken in het proces. Hoe leuk is dat!”

Wilt u meer van Michael horen? Neem dan contat op met hem of Centrop.
Contactgegevens Michael: +31 (0)6 23482533, [email protected]

Tags: