Nieuwe BCLA-cursus voor certificaat Fundamentals of Contact Lenses

Oogzorgprofessionals kunnen op de hoogte blijven van de huidige feiten op het gebied van contactlenzen en het voorste oog dankzij een nieuwe online cursus van de BCLA. Het certificaat in de Fundamentals of Contact Lenses richt zich op klinische vaardigheden die in de dagelijkse praktijk worden gebruikt en bevat materiaal uit enkele van de artikelen die zijn gepubliceerd in het oorspronkelijke BCLA CLEAR™-initiatief. De nieuwe cursus stelt BCLA-leden in staat om CPD-punten te verzamelen terwijl ze werken aan een certificaat en kan ook meetellen voor het BCLA Fellowship.

Luke Stevens-Burt, chief executive van BCLA: “We zijn er altijd op gebrand om onze leden te helpen hun klinische expertise te verbeteren, wat op zijn beurt de ervaring van de patiënt verbetert; het certificaat in de Fundamentals of Contact Lenses doet precies dat. Deze nieuwe cursus is de nieuwste toevoeging aan het pakket leermiddelen dat beschikbaar is voor onze leden, in navolging van het succes van andere certificaten in myopiemanagement en droge-ogenaandoeningen die door honderden oogzorgprofessionals zijn afgerond.

Het certificaat is bedoeld voor elke optometrist of contactlensspecialist die er zeker van wil zijn dat hij op de hoogte is van het huidige bewijsmateriaal op het gebied van contactlenzen en het voorste oog; dit helpt om ervoor te zorgen dat u uw contactlenspatiënten de best mogelijke service biedt. De cursus is gratis voor alle volwaardige leden van de BCLA, inclusief toegang tot alle cursusmaterialen en aanvullende bronnen”.

Als u geen volwaardig lid bent van de BCLA maar deze cursus wilt volgen, kunt u online lid worden van de BCLA op www.bcla.org.uk.

Tags: