Nieuwe collectie: geïnspireerd door jaren 80

Voor het nieuwe seizoen blijven de ontwerpers van FACE À FACE de Italiaanse Memphis-beweging verkennen met vier verrassende en brutale ontwerpen die de hoofdrol spelen in deze speelse, poëtische collectie. FACE À FACE laat zich inspireren door de kunstbeweging die vanaf de jaren tachtig in Italië ontstond, met als doel deze opnieuw uit te vinden.

Elk van deze innovatieve ontwerpen is doordrongen van een rebelse energie en biedt een nieuwe look. Van de regenboogvormige, gebeeldhouwde rondingen van de gedurfde NOVVA tot de supercharged energy van de subtiele en extravagante ASHOKA, deze collectie wil de werkelijkheid opnieuw uitvinden en haar grenzen verleggen in zonnebrillen en brillen die flirten met magie en het onwaarschijnlijke. De toespeling op de Memphis-beweging wordt verveelvoudigd en uitgedrukt door een flamboyant palet: ultragrafische materialen die contrasteren met effen kleuren – verlevendigd door plagerige confrontaties, ontworpen als een spel en een visuele dialoog. Vind jezelf opnieuw uit, vind alles opnieuw uit. Breek de codes en verleg de grenzen van het mogelijke. Wees daar waar niemand je verwacht met FACE À FACE.

 

ASHOKA

Durf alles te zijn en vind jezelf opnieuw uit met ASHOKA. Deze zeer vrouwelijke, glamoureuze zonnebril is een scherp, levendig eerbetoon aan het werk van Ettore Sottsass: zany, overdreven, maar perfect uitgebalanceerd, deze bril lijkt uit de materialen te zijn gebeeldhouwd – met subtiliteit. Is dit een hoogdravend modestatement? Een spectaculaire creatie om te dragen als edgy kunstwerk? Beide, u zult het zien!

 

 

NOVVA

Duik in de explosieve sterrenhemel van NOVVA. Het ontwerp van deze zonnebril is zowel speels als elegant en belooft u zo dicht mogelijk bij de sterren te lanceren. Als een uitdijende supernova onthult deze bril zijn originaliteit door zijn trapsgewijze vorm in de vorm van een regenboog. Klaar voor uw aanstaande take-off naar het hemelse gewelf?

 

 

SHADOW

Geraffineerde brillen voor de vastberaden man. FACE À FACE is voor de man die klaar is voor een nieuwe benadering van zonnebrillen die even geraffineerd als charismatisch is. Deze nauwkeurig vervaardigde zonnebril onthult een lens die in het midden van het montuur lijkt te zweven. Solide en strak, het SHADOW model speelt met verschijningen om u te helpen uit de schaduw te treden: toon uzelf!

 

STELLA

Verken de kosmos met STELLA! In een samenspel van draaiende driehoeken doet dit ontwerpconcept denken aan de toppen van een ster… Het kan ook worden geïnterpreteerd als een kleurrijk verhoogd ontwerp dat de voorkant van het montuur vormgeeft als aanhalingstekens om het vertellen van uw verhaal beter te benadrukken: Een ster is geboren! Deze stellaire zonnebril lijkt uit de hemel te zijn gevallen om op uw neus te landen en u de uitstraling te geven die u verdient. Vind jezelf opnieuw uit als een ster en verken de kosmos met STELLA!

 

www.faceaface-paris.com