Nieuwe collectie Serengeti 2023

De nieuwe collectie van Serengeti is er een met perfectie voor ieder montuur. In deze nieuwe collectie vind je de perfecte curve, een volmaakt contour en het meest glorieuze glas. De meester-ambachtslieden worden geïnspireerd en aangemoedigd om verder te gaan dan productontwerp en voorbij ambacht om u verder te inspireren. U zult de resultaten elke keer voelen; waar u ook bent en wat u ook najaagt.

De vertrouwde Serengeti glazen met hun meest geavanceerde 3-in-1 technologie zijn uiteraard aanwezig in alle modellen van deze nieuwe collectie. De glazen beschermen niet alleen tegen het schadelijke UV-licht, ze zijn daarnaast ook meekleurend en voorzien van de Spectral Control technologie en hebben een ultieme antikras- en antireflectie coating.

In de Essentials Capsule zijn er enkele nieuwe modellen zoals de Joan, Havah, Ethan en Charlton. Bij de Sport Collection introduceren we graag het metalen montuur Hinkley en de ecologische nylon monturen Endee, Kingman en Hext. De meeste modellen zijn ook verkrijgbaar met de glazen van Serengeti op sterkte.

 

Foto credits: Serengeti, Technop

Ontdek alle mogelijkheden via de handige webmodule.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, contacteer Claudine van der Straeten via: [email protected]

Tags: