Flair Eyewear combineert designelementen met spannende materiaalcombinaties

In de nieuwe collectie combineert Flair opnieuw hoogwaardige materialen zoals cabochonstenen en titanium met eersteklas vakmanschap en zowel klassieke als moderne designelementen en kleuren. Dit alles ‘Made in Germany’.

 

 

Hoogwaardige cabochonstenen: elegantie in elk facet

Een fijngezette cabochon-edelsteen op een elegant montuur is het hoogtepunt van de Art Couture 9126. Amethist, maansteen, granaat en koraal geven het kleurrijke accent aan het ontwerp van het montuur, gedeeltelijk ondersteund door filigraan. Een geaccentueerd vierkant met de minimale Pure 3-beglazing zorgt voor een eersteklas uitstraling en onderstreept de hoge waarde van dit model.

 

Titanium en blokacetaat: een perfecte combinatie

Klassiek en stijlvol, dat zijn de synoniemen van het klassieke herenmontuur 9123 van titanium in het Art Couture-segment. Een veer van blokacetaat ontmoet een massief kaakelement dat met zijn diamanten gravure een link vormt naar hoogwaardige herenaccessoires.

 

Uitgewerkte acetaatapplicatie met verborgen flairscharnier

Met een uitgebreide acetaatapplicatie breidt het herenmontuur 5043 het segment van het verborgen scharnier uit. Bij dit model is een acetaatelement vastgeklemd in de roestvrijstalen slaap. Uitsparingen zorgen voor een speciale versiering van de tempel en laten het acetaat glanzen. Een nieuw brugontwerp benadrukt het klassiek-moderne ontwerp van dit montuur.

 

Montuur 5044 laat ogen en acetaat stralen

Het damesmontuur 5044 is de tegenhanger van het herenmontuur 5043 met de aangehechte acetaatelementen. De acetaatversiering zit hier aan de buitenkant van de slapen, waardoor de slapen er als een spiegel uitzien en het kleurgevende acetaat extra wordt benadrukt. Het verborgen Flair-scharnier is hier ook gebruikt.

 

Nieuwe kleuren breiden het Pure Colour-segment uit met de modellen 5060, 5061 en 5062 breidt Flair het succesvolle Pure Colour-segment uit met de twee kleuren roze en ijsblauw. Ze worden gebruikt op de metalen veren en in alle drie de veerbreedtes S, M en L.

 

MEER INFORMATIE

www.flair.de

Tags: