Nieuwe J.F. REY Hybrid Collection

De nieuwe gecombineerde monturen blinken uit als ware ‘coup de Coeur’ van J.F. REYs hybrid collection. Ze trekken de aandacht met hun rijke en originele op maat gemaakte acetaatgamma’s en bieden een ongelooflijk festijn van kleuren, stijlen en verschillende emoties. Geleid door een uitzonderlijk creatief enthousiasme, vieren ze het plezier van onverwachte combinaties en de esthetische uniciteit die elke J.F. REY-creatie kenmerkt, door een vrije en spontane visie op te leggen die traditionele codes overstijgt.

De voorkant van de monturen is versierd met een op maat gemaakte acetaatconstructie: een spel van subtiele en complexe lamineringen die kleuren, patronen en texturen mengen tot een artistieke assemblage die zorgvuldig is gestructureerd om de schoonheid van elke vorm te benadrukken. Kleurrijke harmonieën vol karakter, moderne textuurtransparanties, opvallende trillingen die unieke accenten van trendy kleuren en meer formele fantasieën mengen: deze innovatieve combinaties creëren een boeiend dynamisch samenspel, een unieke balans die op briljante wijze contrasten speelt tussen frisheid en intensiteit, stoutmoedigheid en subtiliteit, kracht en delicatesse.

De zachte satijnen afwerking van de metalen frameconstructie versterkt de verfijnde esthetiek en voegt een eigentijdse elegantie toe. Een expressieve, onderscheidende en gedenkwaardige visuele handtekening die de creatieve essentie van J.F. REYs kleurontwerp weerspiegelt.

Tags: ,