Nieuwe NUVO bestuursleden

Tijdens de ALV van 28 november konden NUVO-leden twee nieuwe bestuursleden kiezen. Op deze dag zijn de bestuurstermijnen verlengd, is er gestemd voor verkiezingscommissieleden en is er afscheid genomen van twee bestuursleden.

NUVO verwelkomt twee nieuwe bestuursleden. Johannes Veldhoen van Klein Optiek uit Apeldoorn wordt bestuurslid van Segment 2 en Raphael Kriek van Kriek Optiek uit Nieuw Vennep zal Segment 1 van de Raad van Bestuur vertegenwoordigen. Mooie stappen waar we beide heren graag mee willen feliciteren. Ook Kees Beeks mogen wij feliciteren met zijn nieuwe bestuurstermijn. Kees Beeks stelde zich kandidaat voor herverkiezing in het NUVO-bestuur voor een vierde termijn. ALV stemde voor deze herbenoeming.

Deze wisselingen vinden plaats vanwege het afscheid wat plaats vond van twee bestuursleden die sinds 2019 in het NUVO-bestuur zitten. Segment 1 nam afscheid van Diana Zuidweg. Segment 2 nam afscheid van Jeroen van Esdonk. ALV bedankte hen voor hun inzet.

 

”De nieuwe bestuursrollen zorgen voor verjonging in het team, waarbij nieuwe inzichten kunnen worden gedeeld. Op die manier kan het bestuur nog moderner worden, aangezien er een andere manier van denken aan te pas komt”.

– Raphael Kriek – Vertegenwoordiger segment 1 van de Raad van Bestuur NUVO.

 

Verkiezingscommissie

Hans van der List van Eyewellness in Breda zit aan zijn vierde termijn als lid van de Verkiezingscommissie, namens Segment 1. Daarnaast ook Lex Uilenbroek van Federmann uit Haarlem wie zich namens Segment 2 als lid van de Kiescommissie aanstelde. Na de stemronde konden we ook deze ondernemers feliciteren met hun nieuwe ambtstermijn.

 

www.nuvo.nl

 

Tags: