Nieuwe sportbrillen van Evil Eye

Pathline Pro brengt het beste van Evil Eye samen, en belooft een haarscherpe blik op elk terrein en elke hindernis, ongeacht de lichtomstandigheden. Als het merk voor sportprestaties is Evil Eye de keuze van wereldkampioenen Joris Ryf en Nicole Göldi.

 

Of u nu op een elektrische mountainbike rijdt of uzelf door uitdagend terrein manoeuvreert, de Pathline Pro biedt de ideale uitrusting. Evil Eye heeft zijn beste technologieën en jarenlange ervaring in sportbrilontwikkeling gebundeld in dit ene product:

  • De nieuwe zweetstrip beschermt niet alleen tegen de zon, maar ook tegen stof en transpiratie, met verbeterde positionering voor een perfecte pasvorm;
  • Het aangepaste ventilatiesysteem zorgt voor optimale luchtcirculatie, zelfs tijdens intensieve activiteiten;
  • Het nieuwe glasvergrendelingssysteem maakt het verwisselen van glazen eenvoudig en snel, met 14 kleuropties en aangepaste sterktes;
  • Het montuur is verbeterd, en voor het eerst komt Evil Eye met twee verschillende uitvoeringen, waarbij de Pathline.F Pro is geoptimaliseerd voor rondere gezichtstrekken;
  • Traction Grip: Een unieke structuur houdt de bril stevig op zijn plaats, zelfs op steile parcours.

 

 

Voor atleten die willen zien en er beter willen uitzien

De gepatenteerde Light Stabilization Technology (LST)® biedt 14 glaskleuren om alle lichtomstandigheden aan te kunnen. Contrasten worden geïntensiveerd, paden in het bos worden helder, en de intensiteit van verblindend zonlicht wordt gedempt. Atleten die zich in weer en wind aan hun trainingsschema houden, zullen het nieuwe glasvergrendelingssysteem waarderen, waarmee glazen eenvoudig kunnen worden verwisseld.

In seconden transformeert u de sportbril tot een lifestyle-accessoire met de verwijderbare zweetstrip, voorzien van een opvallend reliëflogo.

 

 

Duurzaamheid en productie in Oostenrijk

Gemaakt om extreme omstandigheden te trotseren, is de Pathline Pro duurzaam gegarandeerd. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar voor bestelling, geproduceerd in Linz, Oostenrijk, en Evil Eye biedt de mogelijkheid om de bril op elk moment aan te vullen.

 

 

Vanaf januari 2024 zijn de Pathline Pro en Pathline.F Pro verkrijgbaar bij partneropticiens, gespecialiseerde sportwinkels en de online shop: evileye.com

Kies uit twee maten, 12 nieuwe montuurkleuren (mat en metallic), en 14 verschillende glaskleuren. Haal het beste uit uw sportervaring met de Pathline Pro!