Ontdek de mooiste herenmonturen van MOREL

Dit najaar heeft MOREL zijn drie nieuwe collecties geïntroduceerd. Binnen deze collecties hebben herenmodellen zich onderscheiden door hun uitzonderlijke vakmanschap en gebruik van hoogwaardige materialen. Hieronder vindt u een selectie van de meest opvallende creaties van MOREL voor mannen, die getuigen van hun uitmuntende deskundigheid.

 

 

HALLUM

In de HALLUM-collectie presenteert MOREL met zorg vervaardigde brillen die volledig zijn vervaardigd uit aluminium. De geborstelde en prestigieuze afwerking onthult een opmerkelijke aandacht voor detail, waardoor dit materiaal op elegante wijze tot zijn recht komt. Het gebruik van twee contrasterende tinten voegt nog meer dynamiek en mannelijke esthetiek toe aan deze collectie.

 

 

WODSO

De WODSO-bril is een voorbeeld van het meer dan honderd jaar oude vakmanschap van MOREL. Dit montuur combineert naadloos drie verschillende materialen voor een eersteklas resultaat. De houten veren bevatten een subtiele blauwe metalen rand die perfect samengaat met de voorkant van de bril, terwijl acetaat zorgt voor optimaal draagcomfort. Dankzij de schroefloze scharnieren biedt MOREL een vakkundig vervaardigd montuur met oog voor detail.

 

KARVAG

De high-end monturen van KARVAG bevatten de originele carbonveren van MOREL, die bekendstaan om hun ongeëvenaarde lichtheid en comfort. De uitzonderlijke afwerking en zorgvuldige kleurbehandeling maken deze monturen tot een premium product, met oog voor de kleinste details.

 

 

MEER INFORMATIE

www.morel-france.com

Tags: