opti 2023 – Het oogheelkundig spectrum: compleet en compact

Over minder dan twee maanden zien we opti, de internationale optiekbeurs, terugkeren naar zijn traditionele polepositie aan het begin van het jaar. Van 13 tot 15 januari 2023 zal de oogheelkundige familie samenkomen in het Munich Exhibition Centre om erachter te komen wat de nieuwe producten en trends zijn in de sector en bestellingen plaatsen uit het gehele gebied van oogheelkundige goederen.

Drie volle hallen wachten zullen het vakpubliek afwachten in januari. Hal C3 en C4 zijn samengevoegd zodat de eerste hal nu alle opti service areas bevat maar nog steeds binnen de oude vertrouwde halstructuur past. De connectie naar de noordentree en de gewoonlijke transitie naar hallen C2 en C1 zijn nog compacter, wat exposanten en bezoekers ten goede komt. Thomas Truckenbrod, President van de Centrale Vereniging van Opticiens en Optometristen (ZVA): “opti is en blijft een belangrijke ontmoetingsplek voor de sector. Het dichter vullen van de hallen ondersteunt de behoefte van de industrie om ideeën uit te wisselen, en op deze manier keert de beurs terug naar zijn gezonde wortels”.

Wat betreft het maken van verbindingen: de ruimte die is vrijgemaakt voor het opti CAFÉ, mede mogelijk gemaakt door ZVA, biedt meer dan genoeg ruimte en kans voor het uitwisselen van ideeën en het luisteren naar presentaties van experts in januari. En voor het eerst zullen beursbezoekers de kans hebben om advies te vragen over hun social media presence in korte slots van 20 minuten. Deze consultaties zullen iedere dag van de beurs gehouden worden in het Duits, Engels en Frans. Wie een slot wil reserveren kan dit vanaf december op de website van opti doen. Vlak naast het opti CAFÉ is de opti CAMPUS, waar de nieuwe generatie van opticiens en audiciens de kans krijgen om te leren over basis- en gevorderdentrainingen door te spreken met trainers uit de industrie.

opti 2023 wordt gehouden aan het begin van het jaar, van 13 tot 15 januari. Tot het live evenement wordt de tijd gevuld met de opti FORUM XT webinarserie. Het volgende webinar vindt plaats op 17 november 2022 om 19:30, met het onderwerp ‘Myopia – what is the hype all about?’. Gratis registratie is zoals altijd online mogelijk. Tickets voor opti 2023 zijn vanaf 13 november ook online verkrijgbaar voor early bird-prijzen: een dagticket kost €13,50 in plaats van €18 en het 3-daagsticket kost €26,25 in plaats van €35. ‘Late birds’ onder de startups die nog mee willen doen aan de opti BOX AWARD kunnen contact opnemen met Lidia Ricco via het nummer +49 89 189149154.

Tags: