Opti onthult concept voor 2024

Opti, de internationale vakbeurs voor optiek en design, komt terug in 2024. Na de succesvolle beurs in januari 2023, versterkt Opti de gebieden kennisoverdracht, entertainment en internationaliteit. Hiervoor bundelt de vakbeurs haar krachten met tal van partners.

Eén voor allen, allen voor één: om de gehele optiekbranche in 2024 in München onder de merknaam Opti samen te brengen. Opti zal de nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en ideeën de komende maanden direct en persoonlijk aan de markt presenteren, doormiddel van een ’tournee’, waarbij Opti  aanwezig zal zijn bij verschillende evenementen om nog intensiever te netwerken.

Deelname aan de verschillende evenementen biedt de makers van Opti de kans om de concepten voor 2024 niet alleen direct te presenteren, maar ook verder vorm te geven in uitwisseling met de industrie. Bovendien kunnen exposanten en bezoekers profiteren van de nieuwe presentatiemogelijkheden, het nog bredere netwerk en de internationale expertise.

 

Aankomende evenementen

Na de aftrap tijdens Vision Expo East in New York (USA) en Eyebizz in Mannheim, zal Opti aanwezig zijn tijdens het Oostenrijkse MYOPIE CONGRES op 17 juni 2023 in Wenen. Een greep uit de verdere stops tijdens de Opti-tour zijn: de AUGENOPTIKER praktijkdag en het SPECTARIS Future Festival in Berlijn, Bold Optical Fair in Utrecht, Silmo 2023 in Parijs en het EUHA-congres in Neurenberg. Afspraken met het Opti-team voor alle komende evenementen kunnen worden gemaakt via: www.opti.de/optiontour

 

“We kijken er erg naar uit om deel uit te maken van al deze belangrijke branche-evenementen om een persoonlijke uitwisseling met de industrie aan te gaan en onze zichtbaarheid nationaal en internationaal te vergroten, door onze deelname willen we onze positie als toonaangevende beurs voor de optiekbranche versterken, ons netwerk uitbreiden en waardevolle inzichten in de branche verwerven. We zijn er zeker van dat we hierdoor nog beter kunnen inspelen op de behoeften en wensen van onze exposanten en bezoekers.” –  Cathleen Kabashi, hoofd Opti bij GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH, de organisator van de vakbeurs.

 

MEER INFORMATIE
www.opti.de

 

BEELD: Opti-team © GHM

Tags: