Optiswiss versterkt internationale bedrijfsontwikkeling met Frederik Zimmermann

Als Head of Global Expansion maakt Frederik Zimmermann sinds maart 2024 deel uit van het Optiswiss-team. In zijn nieuwe functie zal Frederik Zimmermann nieuwe distributie- en franchisepartners identificeren en partnerschappen uitbreiden.

 

Samuel Frei, CEO en lid van de Raad van Bestuur van Optiswiss AG, waardeert de internationale oriëntatie en expertise van Frederik Zimmermann: “Internationale expansie is de volgende stap in de groeistrategie van Optiswiss. In nauwe samenwerking met onze distributiepartners zullen we buiten Europa duurzaam kunnen groeien en onze marktaanwezigheid verder kunnen uitbreiden.”

 

Frederik Zimmermann brengt als M.Sc. Optometrie en Master in Business Administration met posities in Berlijn, Hong Kong, Sydney en München al meer dan 15 jaar ervaring in de sector mee. Naast verantwoordelijkheden op het gebied van marketing, productmanagement en verkoop was hij tevens verantwoordelijk voor de bedrijfsontwikkeling in meer dan 40 landen bij Rodenstock. Hij is zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan bij Optiswiss: “Ik ben erg blij dat ik actief betrokken kan zijn bij de groei van Optiswiss AG. Met innovatieve producten van 100% Swiss Made en de duidelijke oriëntatie als partner voor de optiekdetailhandel is Optiswiss als onafhankelijk bedrijf optimaal gepositioneerd om het merk succesvol vorm te geven in nieuwe markten. Op mondiaal niveau ligt de focus op het versterken van de aanwezigheid van Optiswiss en de succesvolle samenwerking met onze partners.”

.
www.optiswiss.com

Tags: