Pearle Opticiens introduceert ‘Alles-in-1-service’ met Pearle Bril Plan

Vanaf 26 juni 2023 biedt Pearle haar klanten een nieuwe service aan: het Pearle Bril Plan. Klanten die kiezen voor deze ‘alles-in-1-service’ kopen geen losse bril maar kiezen voor een service met daarin inbegrepen minimaal twee brillen, gratis vervangende glazen als de oogsterkte verandert en garantie bij schade, verlies of diefstal. Zij betalen hiervoor een vast bedrag per maand en kunnen kiezen of ze na twee jaar de brillen inleveren, nieuwe brillen uitzoeken of voor een eenmalig bedrag de brillen willen kopen.

Hoe het Pearle Bril Plan werkt

De looptijd van het Pearle Bril Plan bedraagt 24 maanden. De prijs per maand is gebaseerd op de totale prijs van het aantal brillen. Alleen voor de eerste bril geldt de normale prijs. Voor elke volgende bril betaalt u de halve prijs. In totaal kunnen er vijf brillen in het plan en de totale prijs wordt per maand in rekening gebracht. Hiermee hoeft u niet in 1 keer een bedrag neer te tellen, maar betaalt u voor het gebruik van de brillen. Als gedurende de looptijd de oogsterkte verandert, ontvangt u gratis vervangende glazen. Ook de garantie bij schade, verlies of diefstal is inbegrepen in deze service. Het instapbedrag per maand is € 7,50.

 

“Met het Pearle Bril Plan worden onze klanten volledig ontzorgd. Wij bieden hen de juiste zichtoplossing voor elke situatie en nemen verder alle zorgen uit handen. De klant weet gelijk waar hij of zij aan toe is en mocht de sterkte van de brilglazen niet meer voldoen, de bril kapot gaan of kwijt raken, dan lossen wij dat op. Met het Pearle Bril Plan spelen we in op de veranderende behoefte van onze klanten waarbij het gebruik van een product belangrijker is dan het bezit ervan”, aldus Jan-Derek Groenendaal, Managing Director van GrandVision Benelux waar Pearle Opticiens onderdeel van uitmaakt.

.

Duurzaam

De brillen uit het Pearle Bril Plan blijven eigendom van Pearle. Als de klant besluit de brillen na 2 jaar in te leveren, krijgen ze een tweede leven. De brillen worden namelijk gedoneerd aan de One Sight EssilorLuxottica Foundation. Deze organisatie zet zich in om mensen over de hele wereld, die zich dat zelf niet kunnen veroorloven, te helpen en hen te voorzien in de basisbehoefte van goed zicht. ​

 

MEER INFORMATIE

www.pearle.nl/brillen/brilplan

 

BEELD: MMBSY Amsterdam, persbericht - juni 2023