ProDesign Denmark | monturen voor iedere generatie

Ongeacht uw modevoorkeuren, generatie of gezichtskenmerken, heeft ProDesign Denmark de perfecte bril voor u. Met deze lancering introduceert ProDesign GRANDD – een nieuw concept met volumineuze acetaat modellen, allemaal in grotere maten dan ooit tevoren. Dit is speciaal ontworpen om perfect te passen bij degenen die een grotere bril nodig hebben.

ALUTRACK

Hoogwaardige, zorgvuldig gekozen materialen. Kwaliteit is het sleutelwoord als het gaat om ALUTRACK, een echt ProDesign-montuur. De functionele keuze voor een bril met doordachte details. Van het delicate kleurenspel tussen de aluminium voorkant en de roestvrijstalen veren, de bijpassende kleurlijndetail op het scharnier en de veer en het flexibele scharnier tot de siliconen eindtips voor extra comfort. ALUTRACK is verkrijgbaar in drie verschillende vormen: een ronde panto-geïnspireerde vorm, een modern rechthoekig model met een gebogen brug, en een grotere, klassieke rechthoekige vorm voor heren. ALUTRACK heeft daarnaast verfijnde details. De schroef aan de achterkant werkt als bevestiging van de rand. Daarnaast onthult het freesdetail in het aluminium de constructie met de roestvrijstalen veer. Dit is zowel een keuze van functionaliteit als een fris kleurenspel voor ALUTRACK. Het geanodiseerde aluminium zorgt voor een duurzaam oppervlak dat niet gemakkelijk krast. Sommige kleurkeuzes zijn opvallende blikvangers, terwijl andere meer ingetogen en subtiel zijn. ALUTRACK is gemaakt van hoogwaardige, zorgvuldig gekozen materialen. Het lichte aluminium zorgt voor een strakke uitstraling, terwijl de siliconen eindtips allergievriendelijk en comfortabel zijn voor de huid.

 

“Je kunt eenvoudig de kwaliteit voelen wanneer je ALUTRACK in handen hebt en alle verfijnde details ziet. Het is een doordacht product waar ik trots op ben” – Cornelia Therkelsen, Ontwerper

 

TWIST

TWIST is vrouwelijk Deens design op zijn best. Het titaniumconcept lijkt op het eerste gezicht misschien eenvoudig, maar bekijk het van dichtbij en het prachtige, gedraaide detail op de veren zal in het oog springen. TWIST heeft een subtiel niveau van detail, verfijning zonder ooit te veel te zijn. TWIST is verkrijgbaar in drie verschillende vormen. Het lichte titanium zorgt voor comfortabel draagcomfort en de acetaat eindtips in bijpassende kleuren maken de vrouwelijke uitstraling compleet. TWIST heeft drie zeer verschillende vormen; een kleine rechthoekige vorm maat 51, een modieuze half-omrande trapezevorm maat 52, en een volumineuze cat-eye-vorm maat 55. De IP-geplateerde afwerking geeft TWIST zijn prachtige, diepe kleuren en een duurzaam oppervlak dat niet gemakkelijk vervaagt. De verfijnde tweekleurige look in het gedraaide detail wordt gecreëerd met een mat titanium voorkant en een glanzend binnenwerk. Als deze twee worden gemengd, ontstaat er een vrouwelijke, sierlijke uitstraling.

 

“Mijn intentie was om de gedraaide veren zo te creëren dat ze opvallen zonder te veel te zijn, en ik denk dat we daarin zijn geslaagd met TWIST” – Nicoline Jensen, Ontwerper

GRANDD

Hoe groter, hoe beter – ProDesign Denmark is trots om deze ‘Grand Danois’ van Deens brillenontwerp te verwelkomen. Het mannelijke en stevige concept is simpelweg onmogelijk te negeren en biedt nieuwe mogelijkheden voor klanten die meestal moeite hebben om een grote bril te vinden. Met GRANDD is alles gewoon groter; van het volume van de acetaat monturen tot de dikte van de rand en de hoogte van de veren, wat nog meer stevigheid aan dit concept toevoegt. De vormen zijn zeer divers, waaronder een klassieke rechthoekige vorm maat 58, een slanke en sportieve vorm maat 56, en een grote vierkante vorm maat 60. GRANDD is uniek en vereist daarom unieke details. De op maat gemaakte draadkern voegt extra finesse toe, omdat deze de acetaat veren soepel volgt.

 

“GRANDD is iets bijzonders met zijn robuustheid en Deense ontwerp-inspiratie. Het maakt me blij dat we nu grotere maten in onze collectie hebben en opties kunnen bieden aan klanten die voorheen moeite hadden om de juiste bril te vinden” – Nicoline Jensen, Ontwerper

 

TRIPLE

Cool en kleurrijk combi-concept. Zoals de naam al aangeeft, bestaat het uit drie lagen: een tweelaagse acetaat rand verdeeld door het stalen frame, dat dient als de derde laag. De unieke driekleurige look biedt zeer diverse kleurencombinaties, van klassiek tot speels, gedurfd en actief. TRIPLE is verkrijgbaar in drie verschillende vormen: een vrouwelijke rechthoekige vorm maat 51, een moderne sportieve rechthoekige vorm maat 53, en een grotere rechthoekige vorm maat 57. TRIPLE is opgebouwd uit drie lagen metaal en acetaat. Sommige keuzes hebben gedurfde en opvallende kleurcombinaties, terwijl andere meer ingetogen zijn. GOED UITGEBALANCEERD ONTWERP: Balans is alles bij TRIPLE, omdat alle lagen zichtbaar zijn en ruimte laten voor elkaar. Het resultaat is een harmonieus montuur met verrassende kleuren. LICHT EN COMFORTABEL: TRIPLE is zeer licht en comfortabel om te dragen dankzij de slanke roestvrijstalen constructie.

 

“TRIPLE liet me onderdompelen in het samenspel tussen lagen. Zowel wat betreft lijnen en vormen, als de materiële eigenschappen door transparantie en kleuren te verkennen. Het resultaat is een goed uitgebalanceerd, dynamisch ontwerp, met veel mogelijkheden om het kleurbereik in de toekomst uit te breiden” – Lau Ruge, Ontwerper.

 

 

MEER INFORMATIE

www.prodesigndenmark.com