Ray-Ban x Lenny Kravitz collectie

Ray-Ban werkt samen met Lenny Kravitz voor de nieuwste Ray-Ban Reverse-collectie. Gelanceerd in 2023, heeft Ray-Ban een cutting-edge omgekeerd lensontwerp gecreëerd, dat verschuift van een traditionele bolvormige lens naar een holle lens. Nu voegt dit revolutionaire ontwerp nieuwe kleuren toe en bundelt het de krachten met de Rock & Roll-legende. De Ray-Ban x Lenny Kravitz capsulecollectie combineert de meest iconische vormen van het merk met de legendarische persoonlijkheid van Lenny Kravitz in twee speciale SKU’s, plus één limited edition.

 

 

Lenny Kravitz heeft gedurende een muzikale carrière van meer dan drie decennia grenzen doorbroken op het gebied van genre, stijl, ras en klasse. Genietend van de invloeden van soul, rock en funk uit de jaren zestig en zeventig, heeft de schrijver, producent en multi-instrumentalist vier GRAMMY® Awards gewonnen. Na de release van zijn 12e studioalbum, Blue Electric Light op 24 mei, benadrukt Lenny de samenwerking door zijn capsulecollectie te dragen in zijn nieuwste single video, ‘Human’. Met zowel de waarden van Ray-Ban als Lenny voorop, is de collectie vervaardigd met oog voor onze planeet door gebruik te maken van een palet van alternatieve materialen zoals: biologische nylon lenzen met een 41% biobased koolstofgehalte, bio-acetaat monturen met een 67% biobased koolstofgehalte en 100% gerecyclede polyester reinigingsdoekjes en verpakkingen. Afgewerkt met een hoogwaardige antireflectiebehandeling is de lens klaar om tot 70% van de reflecties te verminderen op golflengtes waarop het oog het meest gevoelig is.

 

 

Ontdek de collectie

Oorspronkelijk ontworpen voor Amerikaanse piloten in 1937, is de aviatorvorm nu als een van de meest iconische zonnebrilmodellen ter wereld met zijn klassieke rechte bovenbalk. Ontdek de Ray-Ban Reverse x Lenny Kravitz-collectie, met een Zwarte Aviator Reverse, Chrome Aviator Reverse en een limited edition in Gold Plated Aviator. Elk stuk heeft een handtekening van Lenny Kravitz gegraveerd op de linkse lens, met speciale verpakking en een hoogwaardige koffer, beide ondertekend door Lenny Kravitz. De lenzen onthullen lichtjes de ogen terwijl ze dezelfde technische kenmerken behouden die Reverse tot een solide product hebben gemaakt: UV-bescherming, antireflectie aan de achterzijde, biobased lensmateriaal. Een speciale Aviator gemaakt met roségouden lenzen en een zilveren frame is exclusief verkrijgbaar bij Sunglass Hut.

.

.

Alle Ray-Ban Reverse-collecties, inclusief de Ray-Ban x Lenny Kravitz-capsulecollectie, kunnen worden gekocht in alle Ray-Ban Stores en op Ray-Ban.com vanaf 14 maart en zullen beschikbaar zijn via alle eigendoms- en beheerde groothandelskanalen van EssilorLuxottica vanaf 2 april. Speciale exclusieve modellen zijn verkrijgbaar bij Sunglass Hut en Grand Vision.