RĒVO High Performance Sunglasses introduceert nieuwe sportzonnebrillen

RĒVO High Performance Sunglasses introduceert twee nieuwe sportzonnebrillen: de ‘Polar’ en de ‘Omega’. Deze nieuwe zonnebrillen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan alle eisen van outdooractiviteiten, zoals hardlopen, golfen en fietsen, en bieden de perfecte combinatie van stijl, comfort en prestaties.

 

 

De ‘Polar’ en de ‘Omega’ zijn beide uitgevoerd met geavanceerde lenstechnologie, een verstelbare neus, en zijn verkrijgbaar in verschillende lensvarianten, zoals bijvoorbeeld de Bluewater, Greenwater, Graphite en Golf lens. Sommige modellen zijn voorzien van een fotogromic lens. Deze lenzen bieden niet alleen ultieme bescherming tegen schadelijke UV-stralen, maar verbeteren ook het zicht en contrast onder alle weersomstandigheden, iets wat essentieel is voor sporters die topprestaties willen leveren.

Een van de opvallende kenmerken van de ‘Polar’ en de ‘Omega’ is hun XL wrap-around Shield ontwerp, dat zorgt voor een perfecte pasvorm en maximale bescherming tegen zon, wind en stof. Het lichtgewicht frame en de antislip neuspads zorgen voor langdurig draagcomfort, zelfs tijdens de meest veeleisende activiteiten.

 

 

Best mogelijke zonnebrilervaring

“RĒVO High Performance Sunglasses heeft de ambitie om de best mogelijke zonnebrilervaring te bieden voor liefhebbers van buitensporten,” aldus Cliff Robinson, CEO van B.Robinson / RĒVO. “Met de introductie van de ‘Polar’ en ‘Omega’ tillen we de prestaties van onze zonnebrillen in het sportsegment naar een nieuw niveau en helpen we sporters om te excelleren, ongeacht de omstandigheden.”

De ‘Polar’ en ‘Omega’ sportzonnebrillen zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde RĒVO-dealers.

 

MEER INFORMATIE

Menrad Nederland B.V.

Van Nelleweg 1, 3044 BC Rotterdam

[email protected]  | +31 (0)10 316 605 80

 

www.menrad.de/nl/