Biometrisch intelligente glazen met gloednieuwe LAYR-technologie

Solitaire® LayR is gebaseerd op Rodenstocks nieuwe LayR-technologie en bestaat uit multifunctionele lagen in Biometrisch Intelligente Glazen. Hiermee worden obstakels aangepakt die de algehele visuele ervaring van uw klanten beïnvloeden, zoals lensreflecties. LayR-technologie omvat verschillende lagen en elke laag is ontworpen om dagelijkse hindernissen, waar brildragers mee te maken hebben, tegen te gaan. Dankzij deze gloednieuwe technologie behoren krassen, stof, vuil, vingerafdrukken, schadelijk UV-licht en mogelijk schadelijk blauwlicht tot het verleden. Laat uw klanten vandaag nog het summum van zichttechnologie ervaren en de wereld duidelijker zien dankzij Solitaire® LayR.

 

Voordelen van Solitaire® LayR

De gëintegreerde UV-beschermingslaag voorkomt dat schadelijke UV-stralen het oog bereiken; UV-stralen worden niet meer van de achterkant van het brillenglas in het oog gereflecteerd.

Krasbestendige technologie met harde coating verbetert de focus van de brildrager én de duurzaamheid van het brillenglas.

De blauwlicht-reductielaag zorgt voor significante vermindering van potentieel schadelijk blauwlicht dat het oog bereikt.

De hoogwaardige antireflectielaag in een nieuwe, subtiele blauwe kleur verbetert de visuele helderheid en vermindert zichtbare reflecties met 50% vergeleken met de vorige generatie.

De unieke X-tra Clean coating die in de LayR-technologie is verwerkt, heeft afstotende eigenschappen en voorkomt ophoping van water, vet en vuil op het glasoppervlak. Maar liefst 93% van de brildragers vindt glazen met X-tra clean beter en gemakkelijker schoon te maken dan hun huidige brilglazen.*

 

Helder zicht als nooit tevoren

De multifunctionele lagen die de LayR-technologie toevoegt, helpen brildragers hun zicht te verbeteren. Dat blijkt ook uit een interne studie onder 100 brildragers: 82% geeft aan duidelijker te zien met de LayR-technologie.

Het optimaliseren van de Biometrisch Intelligente Glazen met de geheel nieuwe LayR-technologie, brengt Rodenstock een stap dichter bij haar missie: B.I.G. VISION™ FOR ALL.

 

* Onderzoek uitgevoerd in augustus 2018 door een onafhankelijk instituut in opdracht van Rodenstock

 

MEER INFORMATIE

www.rodenstock.nl

Tags: