SEA2SEE collectie: van afval naar mode

‘Seastainable’-pionieer SEA2SEE geeft een voorproefje van nieuwe monturen in hun zonnebrillen- en optische collecties, met een ruime keuze aan vormen en ontwerpen die zijn geïnspireerd op modetrends en een gedurfde nieuwe stijl. Het iconische decennium van de jaren 70, bekend om zijn oversized brillen en zonnebrillen, vertegenwoordigt een prominente invloed in deze slimme collectie, waar volumineuze ontwerpen een zeer moderne uitstraling toevoegen aan de ‘seastainable’-lijn. Voor Sea2see hebben deze invloeden uit de jaren 70 betekenis als herinnering aan het decennium met een snelle opkomst van milieubewustzijn en milieumaatregelen.

CLAUDIA
Een duidelijke invloed uit de jaren 70 is te zien in het oversized vierkante model ‘Claudia’, dat verkrijgbaar is in de elegante havana light miele-tint (Claudia 12). Het ontwerp heeft een metalen pootje en een extra lichte constructie, ondanks de dikkere en grotere vorm van het montuur.

 

 

TULIA
Het nieuwe montuur ‘Tulia’ is een oversized vierkante vorm uit de jaren 70 die een zeer glamoureuze indruk maakt. Het frame is verkrijgbaar in Havana Bordeaux met gradient brown-lenzen en zwart met gradient black-lenzen.

 

 

LEVANTE
Een rechthoekige mannenbril met grote proporties. Verschillende kleuren worden aangeboden, waaronder mat zwart/grijs en mat havana. De nieuwe kleur 02 is een gradient havana grey. Het montuur heeft flex-scharnieren voor verbeterd comfort.

MALTA
Montuur ‘Malta’ is een aantrekkelijke cateye-vorm voor vrouwen, met een kleine metalen neusbrug die contrasteert met het gerecyclede plastic materiaal van het frame. Het montuur is verkrijgbaar in een havana gold-kleur, die glamoureus en tijdloos is.

 

Bezoek SEA2SEE tijdens SILMO 2023 in Parijs: HAL 7 Stand F277.

 

MEER INFORMATIE

www.sea2see.org

Tags: