SNOB Milano tekent distributieovereenkomst met DMB om opkomst in Nederland te maken

Franco Sordelli heeft een distributieovereenkomst gesloten met het Belgische brillenbedrijf DMB, geleid door Patrick Deforche. Het doel van deze overeenkomst is het onderverdelen van de SNOB Milano-collecties onder opticiens in Nederland en België. Het betreft een langlopende samenwerking die zich verder uitbreidt, aangezien DMB al sinds 2016 SNOB Milano in België distribueert.

 

“Gezien de uitstekende resultaten dankzij de aanzienlijke merkontwikkeling die Patrick Deforch, eigenaar van DMB, de afgelopen 6 jaar in België heeft gedaan, zijn we super overtuigd en gemotiveerd om deze nieuwe markt te betreden met zo’n vertrouwde partner”, aldus Dino Sordelli en Tommaso Bossetti – sales manager en hoofd marketing en design bij SNOB Milano.

Nederland vertegenwoordigt een verdere stap in een commercieel ontwikkelingsplan en zal op de markt komen dankzij de distributiemogelijkheden van DMB. Omdat beide partijen elkaar al lange tijd kennen, zijn ze ervan overtuigd dat ze dezelfde ambities delen en zich richten op kwaliteitswinkels met een hoge positionering en uitstraling.

 

Aanschouw SNOB Milano tijdens Bold Optical Fair

Bold Optical Fair zal dit jaar weer in Utrecht plaatsvinden, ditmaal van 29 t/m 30 januari 2023. Wolfin Eyewear zal aanwezig zijn tijdens dit unieke jaarlijkse optiek evenement in Nederland

 

Bold Optical Fair promo 2023

Meer informatie over de Bold Optical Fair? Bekijk de website: bold-opticalfair.nl

 

Contactgegevens SNOB Milano

Telefoonnummer: +39 0331 864131

E-mailadres: [email protected]

 

Contactgegevens DMB

Contactpersoon: Patrick Deforche

Adres: waterpolder 9, 8340 Damme

Telefoonnummer: 0032 (0)475 281 958

E-mailadres: [email protected]

 

snobmilano.com