Sportief en modieus met de Ad Lib collectie voor iedereen ‘jong van geest’

Ad Lib staat voor moderne, minimalistische titanium brillen met prachtige kleurnuances voor jong en jong van geest. De in Frankrijk ontworpen collectie is geïnspireerd door sport, mode en stedelijke culturele invloeden en belooft lichtgewicht comfort en individuele stijl.

Twaalf nieuwe monturen vullen de Ad Lib collectie aan. De nadruk ligt dit seizoen op veelzijdige structuren, kleurcontrasten, nieuwe tinten en coole vormen. De herenlooks zijn een stijlvolle urban- sportieve combinatie van dynamische of dunne veren en opvallende kleurcontrasten. Dames zullen de reeks vrouwelijke en meer verfijnde vormen, kleuraccenten en nieuwe tinten, waaronder hip saliegroen en prachtig blauwgrijs, een goede keuze vinden.

..

..

Dames monturen

Voor dames die op zoek zijn naar een hippe, verfijnde maar toch casual bril, zijn deze nieuwe Ad Lib monturen de perfecte match. Deze slanke modellen zijn zeer modern en individueel, met vormen en kleuren die verschillende smaken aanspreken. Liefhebbers van geometrisch design zullen graag een mooi vierkant (AB3292) of delicaat zeshoekig (AB3293) montuur combineren met een casual of zakelijke outfit. Aantrekkelijke metaalkleuren, matte en glanzende contrasten en fris saliegroen dragen bij tot de moderne elegantie van deze monturen. De vrouwelijke ronde (AB3294), rechthoekige (AB3295) of kroonvormige panto-modellen (AB3296) geven een levendig accent aan het gezicht. Bij de rechthoekige en panto modellen wordt de voorkant versterkt door een gesoldeerde achterrand. De trendy kleuraccenten op de voorkant en de veren en het nieuwe grijsblauw maken deze brillen tot een perfect accessoire voor vrije tijd, reizen en werk.

..

..

Heren monturen

De minimalistische Ad Lib herenbrillen combineren het beste van Europees design en Japanse technologie. Dunne veren, tweekleurige contrasten en opvallende kleurranden onderscheiden deze strakke, sportieve rechthoekige (AB3338) en pantovormige (AB3339) monturen van de massa. Een nieuwe groene tint en tweekleurige versies zijn de highlights van deze nieuwe modellen. Geef je look meer pit en energie met deze moderne Ad Lib herenbrillen. De expressieve monturen zijn verkrijgbaar in een moderne achthoekige (AB3340) of rechthoekige (AB3341) vorm. Lichte kleurcontrasten en een titanium inzetstuk accentueren de voorkant en de veren en zorgen voor een dynamische aantrekkingskracht. De moderne herenbrillen van Ad Lib trekken alle aandacht door zijn levendige kleurcontrasten en gebogen veren van titanium. De vormen zijn zeer aantrekkelijk. Er is een sportief rechthoekig model (AB3342), een zacht rechthoekig model (AB3343) en een hip vierkant model (AB3344).