“SUSANNE, WE ZIJN STAPELGEK OP JOU” Susanne Oudshoorn: 25 jaar bij Centrop

Ooit stapte ze als negentienjarig meisje met twee staarten in haar haar bij Centrop naar binnen. Een klein rekensommetje leert ons dat dat in 1997 was. Susanne Oudshoorn werkte aanvankelijk via een uitzendbureau, maar ze beviel zo goed dat ze al na een paar maanden rechtstreeks in dienst kwam. Eyeline sprak met haar collega’s Rob Schaap (directeur) en Marcella Utermöhlen (managementassistente). “Susanne is onze wandelende encyclopedie en misschien wel het bekendste gezicht van Centrop. We kunnen niet zonder haar”!

 

“Toen Susanne in dienst kwam, startte ze als een soort manusje van alles. Ze was secretaresse van Joop Rienks, destijds directeur, nam de telefoon aan, verzorgde pakketjes en was een eerste aanspreekpunt voor klanten. Die centrale rol, een spin in het web, heeft ze eigenlijk altijd gehouden”, vertelt Rob Schaap. “Ze is een drijvende motor achter Centrop. Susanne kan alles: van databeheer tot officemanagement, van klantcontact tot beursorganisatie en van bestuursondersteuning tot perscommunicatie. De rol van Marketing- en communicatiemanager is haar op het lijf geschreven”.

 

Taalvirtuoos en mediator

“Wat zo bijzonder is aan Susanne”, vult Marcella aan, “is haar oog voor detail. Niet alleen qua werk, maar ook op menselijk vlak. Susanne zal nooit een verjaardag of jubileum vergeten, is attent, meelevend en doet alles met aandacht. Ze is een geweldige collega en een enorm communicatietalent. Niet alleen taalkundig is ze ijzersterk, ze fungeert ook moeiteloos als spreekbuis van Centrop. Zelf hoeft ze niet zo nodig op een podium te staan, maar ze weet heel goed wat ze wil”. Lachend voegt ze eraan toe: “En als Susanne eenmaal op dreef is, kom je er soms ook echt niet meer tussen…”

“Ze roept zelf weleens dat ze inmiddels tot het interieur behoort”, vertelt Rob. “Maar wat mij betreft is ze eerder het DNA van ons bedrijf. Mede dankzij Susanne is Centrop het bedrijf dat het nu is. Vanuit haar functie is ze lange tijd zowel contactpersoon voor leden als voor leveranciers geweest, een echte mediator met een warm hart voor beide partijen. In al die jaren heeft ze ook heel wat bestuurswisselingen meegemaakt en of je nou oud-bestuursleden of het huidige bestuur spreekt: de waardering voor Susanne is unaniem groot”.

 

Op naar het volgende jubileum

Wat haar collega’s Susanne nog mee willen geven? Eensgezind spreken Rob en Marcella namens het hele team: “Lieve Susanne, we vinden het echt fantastisch om te zien met hoeveel passie jij je altijd voor Centrop inzet. Wij bewonderen jouw drive enorm. Maar vergeet niet om af en toe ook een beetje aan jezelf te denken, om de werk-privébalans op orde te houden. Als collega’s zullen wij dat natuurlijk ook in de gaten blijven houden: we zijn niet voor niets een team. Voor nu gunnen we je een warm en feestelijk winterweekend en we gaan heel graag samen met jou op naar de volgende 25 jaar”!

 

Susanne in vier woorden: punctueel, invoelend, ontzorgend én stellig…

www.centrop.nl

Tags: