Team JAJO neemt deel aan ‘The Ocean Race VO65 Sprint Cup’ en kiest voor REVO als product supplier

Team JAJO, gesponsord door Janssen de Jong Groep en geschipperd door de 27-jarige Jelmer van Beek, is de Nederlandse deelnemer aan The Ocean Race VO65 Sprint Cup. In deze Cup varen een vijftal VO65’s etappe 1, 6 en 7 van The Ocean Race. Hiermee is The Ocean Race V065 Sprint Cup een volwaardig onderdeel van The Ocean Race, en zal achtereenvolgens Alicante, Kaap Verdi, Aarhus, Den Haag en Genua aan doen. Wederom is er weer gekozen voor REVO als product supplier voor de zonnebrillen tijdens deze race. Het gaat om het REVO model: DUNE 1202 in kleuren: 01BL , 02GN en 05GY

 

Waarom kiezen voor REVO zonnebrillen?

Bekijk de historie van REVO zonnebrillen in onderstaande video:

 

Trofee voor volgende generatie zeilers

“Deze nieuwe trofee stelt de volgende generatie zeilers, veelal ondersteund door wat bekende en ervaren namen, in staat om waardevolle ervaring op te doen binnen The Ocean Race. Het format is de kans om wedstrijdervaring op te doen in The Ocean Race wereld, met races van gaststad naar gaststad en de bekende havenraces. De deelnemende VO65 teams zullen op de bewuste etappes ook zeker te maken krijgen met aanzienlijke offshore-race condities.” Aldus Phil Lawrence, Race Directeur van The Ocean Race.

 

..

Deelnemers en Programma

Naast Team JAJO zullen onder andere Sailing Team Poland en Team Viva México deelnemen aan The Ocean Race VO65 Sprint Cup. Voor Team JAJO zal The Ocean Race VO65 Sprint Cup het hoofdprogramma vormen voor 2023.

In Port Race Alicante                                8 januari 2023
Start Leg 1 Alicante – Kaap Verdi         15 januari 2023

In Port Race Aarhus                                        4 juni 2023

Start Leg 6 Aarhus – Den Haag                    8 juni 2023

 

In Port Race Den Haag                                 14 juni 2023

Start Leg 7 Den Haag – Genua                     15 juni 2023

In Port Race Genua                                           1 juli 2023

 

Tussen de finish van Leg 1 en de start van Leg 6 zal door Team JAJO en andere VO65 deelnemers het Caribisch gebied worden aangedaan. In het Caribisch gebied zal het team in ieder geval deelnemen aan de St. Maarten Heineken Regatta.

 

.

Team JAJO

Team JAJO bestaat naast schipper Jelmer van Beek, in ieder geval uit de volgende Nederlanders: Max Deckers, Rutger Vos, Laura van Veen en Jorden van Rooijen. Deze vijf jonge zeilers met al ruim drie jaar ervaring op de boot vormen de basis van een in totaal tienkoppige bemanning. De komende weken zullen meer details bekend worden gemaakt over de rest van de bemanning.

 

Inspireren en verbinden

Janssen de Jong Groep heeft zich als hoofdsponsor aan deze Nederlandse inschrijving onder de naam Team JAJO verbonden. Ivo van der Mark – CEO Janssen de Jong Groep: “De zeilsport en zeker The Ocean Race inspireert en verbindt. Het is een prachtig platform met en richting onze relaties en sluit naadloos aan op onze eigen circulaire ambities. The Ocean Race is een van de meest prestigieuze zeilevents ter wereld met enorm veel focus op duurzaamheid en circulariteit. Maar ook intern naar onze medewerkers werkt het als een mooie metafoor voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer. Door deze sponsoring stellen we jonge mensen als Jelmer, Laura, Jorden, Rutger en Max in staat hun droom waar te maken. Tegelijkertijd zullen we de boot ook gebruiken voor teambuilding en bouwen we op deze manier aan onze naamsbekendheid.”

 

 

Over Janssen de Jong Groep

Janssen de Jong Groep behoort de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en werkt internationaal met dochterondernemingen in het Caribisch gebied en Polen. Zij zijn een partner in de vastgoedketen met veel focus op circulariteit. Een partner met kennis en ervaring in het gehele proces: nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie en herontwikkeling. Een partner die financiers en beleggers adviseert. Die samenwerkt met opdrachtgevers en overheden bij het creëren van duurzame en integrale oplossingen. Oplossingen die passen bij de vernieuwingsopdracht waar de wereld om vraagt en waar ze voor staan.

Janssen de Jong Groep is hoofdsponsor van Team JAJO andere partners zijn Batenburg Techniek en Royal Huisman. Team JAJO zal meedoen aan The Ocean Race VO65 Sprint Cup op inschrijving van de KNZ&RV en KRZV De Maas. Sailing Holland verzorgt het teammanagement en is eigenaar van de VO65 boot.

 

www.teamjajo.nl

Tags: ,