Tempel is Koninklijke Hofleverancier

Na het vieren van hun 100-jarig bestaan, bereikt Tempel Optometrie & Audiologie een nieuwe mijlpaal. Op vrijdag 26 april werd met veel feestelijkheid het Koninklijk wapen onthuld. Het bedrijf van Arie en Marlous Tempel mag voortaan het predicaat ‘bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ dragen. Het wapen van bladgoud schittert in Ermelo boven de ingang van Tempel in de zon.

 

Om 16.00 uur vond het officiële moment plaats, waar aanwezigen vertelde over de toekenning van het predicaat. Burgemeester Hans van Daalen onthulde het ingepakte schild samen met ‘oom’ Peter Bok, die al 55 jaar bij het bedrijf werkt, en Monique Bouwman, die onlangs haar 25-jarig jubileum vierde. Naomi, de dochter van Arie en Marlous Tempel, reikte de burgemeester het eerste exemplaar van het boek uit over Tempel 100 jaar.

Tempel kreeg goedkeuring voor het predicaat in oktober 2023, maar koos voor de middag voor Koningsdag als officieel moment. Het is nu aan Tempel en het team van 25 medewerkers om de kwaliteit te blijven waarborgen. Kwaliteit, kennis en kunde zijn de speerpunten. Het predicaat is 25 jaar geldig, Tempel heeft dan ook genoeg tijd om kwaliteit te tonen. Dit is een mooie bekroning van het werk.

 

“Er was echt heel veel volk, het hele plein stond vol met 250 à 300 mensen. Dat overtrof onze verwachtingen. Ik had mijn familie, collega’s en oud-collega’s persoonlijk benaderd en we hadden iedereen via de krant en social media uitgenodigd. Het weer zat mee, er was een grote tent met parasols en heaters, en de dorpskamer zorgde voor hapjes en drankjes”. – Arie Tempel

 

 

Jubileummagazine Tempel Optometrie & Audiologie

Afgelopen jaar bestond Tempel Optometrie & Audiologie op 22 juni precies 100 jaar. Arie en Marlous Tempel zijn nog steeds trots en dankbaar dat ze de kans hebben gekregen dit bedrijf, als vierde generatie, verder uit te bouwen en door te ontwikkelen. LT Productie, het productiehuis van LT Media, maakte afgelopen jaar in opdracht van Arie Tempel een uitgebreid jubileummagazine; twee dagen lang interviewden en fotografeerden we medewerkers en klanten in de indrukwekkende winkel aan de Stationsstraat. Het resultaat? Een stijlvol en glossy magazine dat onder ruim 30.000 adressen in Ermelo, Putten en Harderwijk verspreid werd. Lees het jubileummagazine hier nog eens door:

 

www.tempeloogzorg.nl

 

FOTO CREDITS: Jan de Roo Fotografie