Terugblik: onvergetelijk personeelsevent van de EyeCare Groep

Op maandag 28 november 2022 vond het eerste EyeCare Groep personeelsevent plaats in de Fabrique in Utrecht. Sinds het ontstaan van deze nieuwe groep in oktober 2021 is de EyeCare Groep sterk met 125 familie optiekwinkels. Het event stond in het teken van het delen van de visie en richting voor de toekomst. Daarnaast waren er ook veel inspirerende verhalen van (gast)sprekers, wat veel positieve reacties gaf vanuit de medewerkers.

 

Het personeelsevent werd onder andere gevuld met een gastspreker die de medewerkers 40 minuten, met een blinddoek op, meenam in zijn wereld. De man kan voor nog maar 0,8% zien en zal uiteindelijk blind worden. Het maakte op alle medewerkers diepe indruk en liet hen allen ervaren hoeveel invloed je zicht kan hebben op je gevoel van zekerheid en controle.

Naast deze en andere inspirerende verhalen van verschillende (gast)sprekers, was er ook tijd voor ontspanning. Onder genot van een hapje & drankje konden de medewerkers elkaar beter leren kennen en met elkaar in gesprek gaan over verschillende onderwerpen, waarbij voldoende inspiratie werd gedeeld voor de inrichting van winkels, de nieuwste apparatuur maar ook ‘blind tasting’.

Het event werd feestelijk afgesloten met een DJ en saxofonist. De reacties van de medewerkers waren heel positief en enthousiast. Al met al een zeer geslaagd eerst personeelsevent van de EyeCare Groep!

 

Fotograaf: Martin Hols (The Arrows).